دکتر مينو محرز اظهارداشت: داروي آيمود در حال حاضر در مرحله post marketing قرار دارد و بر روي دو هزار بيمار در سراسر کشور مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي با اعلام اينکه داروي آيمود در حال حاضر به صورت رايگان در اختيار بيماران قرار مي گيرد، افزود: بزودي جلسه اي در وزارت بهداشت خواهيم داشت تا بتوانيم پروتکل درمان با داروي آيمود را به تصويب برسانيم.
عضو کميته مراقبت درمان ايدز ادامه داد: قطعا وقتي اين دارو مرحله post marketing را پشت سر بگذارد، وزارت بهداشت مي بايست براي تهيه آن پول بپردازد تا بتواند آن را به صورت رايگان در اختيار تعداد بيشتري از بيماران قرار دهد.
محرز با تاکيد بر اينکه داروي تزريقي آيمود خيلي خوب بر روي بيماران جواب داده است بيان کرد: بيماران با تمام سختي هايي که استفاده از اين دارو دارد از آن راضي هستند و مدام به اين مسئله اعتراض دارند که چرا دارو در اختيار آنها قرار نمي گيرد.
دکتر عباس صداقت رئيس اداره ايدز وزارت بهداشت موضوع بررسي تغيير کارکرد داروي آيمود را مورد اشاره قرار داد و گفت: تلاش بر اين است که اين دارو به نوع خوراکي تبديل شود. زيرا بيمار مي بايست در يک دوره 2 ماهه هر روز يک ساعت از طريق سرم اين دارو را دريافت کند که تا حدودي دشوار است.
وي با اعلام اين مطلب که تصويب آيمود براي اينکه به عنوان يک دارو در دسترس همه بيماران قرار بگيرد نزديک است، افزودک در حال حاضر فاز دو ساله دارو بر روي بيماران در حال انجام است و نتايج خوبي هم داشته است.
به گفته صداقت، بررسي عوارض دارو بايد کامل شود و از همين رو رژيم هاي درماني و الگوهاي مراقبت درماني در کميته کشوري که تشکيل شده است، به تصويب مي رسد.
/خبر انلاين