ايرنا/ نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني؛ شرايط حج امسال را متفاوت دانست و گفت: با شعار جدابودن حج از روابط سياسي 2 کشور ايران و عربستان و با توافق وزير حج و زيارت کشور مقصد، توانستيم امکان اعزام حجاج به تمتع را فراهم کنيم.
به گزارش خبرنگار ايرنا ، حجت الاسلام والمسلمين سيدعلي قاضي عسگر شامگاه دوشنبه در همايش مديران، معاونين، کارگزاران، روحانيون، معين و معينه کاروان هاي اهل سنت و تشيع استان گلستان در گرگان اظهار داشت:با توجه به قطع روابط سياسي دو کشور، کار براي همه ما سخت است، اما نبايد بگذاريم تا سختي کار براي حجاج و زائرين بيت الله الحرام نگراني ايجاد کند.
وي يادآور شد: وظيفه ما دعوت کردن مردم به صبر، حوصله و آرامش و ايستادگي در برابر تندروي ها و افراطي گري هاست، زيرا تندروي نتيجه اي جز مسلمان کشي، خروج از اسلام و مسائلي از اين قبيل ندارد که نمونه آن را در کشورهاي سوريه، عراق و يمن مشاهده مي کنيم.
حجت الاسلام قاضي عسگر عنوان کرد: فرار و ورود آوارگان و پناهندگان از برخي کشورهاي اسلامي به کشورهاي اروپائي در حالي است که آنان سعي دارند، مسلمانان پناه جو را به سمت دين مسيحيت بکشانند و اين يکي از اهداف و برنامه هاي داعش است و در اين راستا، اهل سنت بيشتر در معرض آسيب و خطر قرار دارند.
وي؛ فتنه داعش را خطرناک بيان کرد و افزود که جمهوري اسلامي موفق شد در برابر اين فتنه ايستادگي کند، اما مسائل فکري به راحتي از بين نمي رود و همين مساله را بايد بيش از گذشته مد نظر قرار دهيم.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت همچنين گفت که امسال شرايط حج به دليل هجمه هاي داخلي و خارجي و مساله سال 94مسجدالحرام و منا؛ حساس است و يک نوع نگراني در مردم ايجاد شده و اگر امسال براي اعزام رايزني و اقدام نمي کرديم، معلوم نبود در آينده چه اتفاقاتي رخ دهد.
وي تاکيد کرد که توافق نامه بين حج و زيارت ايران و وزارت حج و زيارت عربستان، براين اساس است که زائرين و حجاج ايراني بدون ايجاد حساسيت بروند و برگردند و 2 کشور در اين راستا ملزم به رعايت و اجراي توافق نامه هستند.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت يادآور شد: متاسفانه جريان و جرياناتي در کشور 'کمپين به حج نمي رويم' راه انداخته اند که در پشت آن مسائلي از قبيل ضربه زدن به اعتقادات و دين از سوي افرادي است که از کشور فراري بوده و اعتقادي به مسائل ديني ندارند.
به گفته وي؛ عوامل کاروان ها با تشکيل گروه هاي فرهنگي و استفاده از همه ظرفيت ها و پتانسيل نيروهاي خود و زائرين در راستاي هرچه باشکوه تر برگزارشدن اين مراسم و اجراي برنامه هاي فرهنگي مختلف تلاش کنند تا حجاج نگراني نداشته و فکر و ذهن آنان تنها درجهت معنويت و استفاده و بهره از حضور در سرزمين وحي متمرکز باشد.
سرپرست حجاج ايراني با يادآوري 2 فاجعه منا و مسجدالحرام و بيان اينکه متاسفانه القاء قتلگاه بودن عربستان در اذهان عمومي يکي ديگر از دسيسه ها و برنامه هاي دشمن است، گفت: حج سال 94 يک حج استثنائي بود، اما آرامش حجاج به خصوص در زمان رفتن به فرودگاه، بدرقه و استقبال بايد برقرار باشد.
وي تصريح کرد: زائرين مراقب مسائل امنيتي و سياسي و فرقه اي باشند، زيرا دشمن در اين شرايط نهايت استفاده و بهره را مي برد تا جنگ فرقه اي شيعه و سني به راه بياندازد، اما بايد دست به دست هم دهيم تا توطئه ها و برنامه هاي آنان براي تفرقه افکني بي نتيجه بماند.
حجت الاسلام قاضي عسگر درخصوص بحث مچ بندها نيز اظهار داشت که از چندين سال پيش براي کنترل بيشتر زائرين به فکر طرحي همراه با تکنولوژي روز دنيا بوديم که امسال موفق به اين کار شديم، اين مچ بندها توسط نرم افزارها و برنامه هاي گوشي هاي اندرويد قابل خواندن و قرائت است و در آن اطلاعات کامل زائر و حتي مسائل درماني وي وجود دارد.
وي ادامه داد: حج را نبايستي فرقه اي نگاه کرد و تاکيد ما در سفر حج حفظ وحدت شيعه و سني و تمام مسلمانان جهان است و ملت ايران اسلامي پرچم دار وحدت در جهان است.
مسئول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در حج و زيارت گلستان نيز گفت: امسال در استان با توجه به تاخيري که در اجراي حج داشتيم، سهميه بيش از 2 برابر افزايش داشته است.
حجت الاسلام والمسلمين عباس داروئي از حضور 88 روحاني، معين و معينه در 49 کاروان استان گلستان در حج امسال خبر داد و تصريح کرد: مديران و روحانيون زبده، باتجربه و باتوان علمي بالا امسال در کاروان ها حضور دارند.
امسال 6 هزار و 645 نفر گلستاني در قالب 49 کاروان به حج تمتع اعزام مي شوند و نزديک به 250 نفر عوامل اجرايي، حجاج استان را همراهي مي کنند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار