شرق/ فردي چندي قبل با مراجعه به پليس فتاي استان يزد شکايتي را مطرح کرد و گفت: بدون اطلاع من مبلغ ۳۰ ميليون تومان از حسابم کسر و در واقع سرقت شده است. اين پول همه سرمايه من بود که آن را براي تهيه باقيمانده جهيزيه دخترم نگه داشته بودم.
شاکي در ادامه توضيح داد: دخترم براي ازدواج با مشکل مواجه شده بود و دنبال راه چارهاي بوديم تا اينکه مدتي قبل همسرم از طريق اينستاگرام با مدير صفحهاي با عنوان بختگشايي از طريق دعانويسي ارتباط برقرار کرد و مشکلات ازدواج دخترم را براي آن فرد بهطورکامل توضيح داد. رمال بعد از اطلاع از ماجرا گفت خيريهاي دارد که بايد 500 تومان به آن کمک کند؛ بهاينترتيب همسرم را به درگاه بانکي هدايت کرد و پول پرداخت شد. سپس رمال متن دعايي را با شرايطي خاص در اختيار همسرم قرار داد. صبح روز بعد، وقتي ميخواستم پولي را براي پسر دانشجويم واريز کنم، به عابربانک رفتم و ديدم موجودي حسابم صفر است. پس از پيگيري از بانک به من اعلام کردند که در چندين تراکنش در ساعات نيمهشب حسابم خالي شده است. اظهارات اين مرد نشان ميداد درگاه بانکي که همسرش براي کمک به خيريه به آن مراجعه کرده جعلي بوده و متهم توانسته است از اين طريق اطلاعات حساب بانکي او را به دست آورد و مرتکب سرقت شود. در نهايت مرد رمال با انجام تحقيقات پليسي دستگير شد.
سرهنگ ابوطالبي، رئيس پليس فتاي استان يزد، درباره اين پرونده گفت: متهم با ترفند فيشينگ به همه اطلاعات بانکي شاکي دسترسي پيدا کرده و دست به سرقت زده بود، بنابراين کاربران هنگام نقل و انتقالات آنلاين حتما مراقب درگاههاي جعلي و فيشينگ بانکي باشند تا در دام اين شگرد مجرمانه گرفتار نشوند.
او ادامه داد: درگاه امن بانکي بايد با https:// آغاز شود و يک علامت قفل بسته در کنار آن وجود داشته باشد. همچنين در واردکردن اطلاعات بانکي حتما از صفحه کليد مجازي استفاده کنيد.
رئيس پليس فتاي يزد به کاربران تأکيد کرد: به هيچ عنوان به تبليغات مشکوک که با ترفندهاي اغواکننده کاربران را جذب ميکنند، اعتماد نکنيد و مراقب افراد شياد و کلاهبردار در فضاي مجازي باشيد.
بازار