فارس/ رئيس سازمان مديريت و برنامه استان تهران گفت: ۵۰۰ هزار واحد مسکوني در استان تهران خالي از سکنه است که از اين واحدها مالياتي دريافت نميشود.
نعمتالله ترکي در دومين جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه شهر تهران که در استانداري تهران برگزار شد، در بررسي نظام درآمد و هزينه استان، گفت: ما در کشور بالاي ۸۵ درصد بودجه عمراني را در دستگاه ملي تخصيص ميدهيم و ۱۵ درصد باقيمانده در اختيار استانها قرار ميگيرد که هيچ اثري در پروژههاي عمراني استان ندارد.
وي افزود: اگر قرار باشد نظام هزينه ـ درآمد در استان تهران انجام شود، سعي بر اين است که بودجه دستگاههاي ملي کاهش يابد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه استان تهران اظهار داشت: ساماندهي درآمدها و تفکيک بودجههاي ملي و استاني از مزاياي نظام درآمد هزينه در استان است.
ترکي خاطرنشان کرد: در حال حاضر خزانه معين استان هيچ کاره است و کل درآمدها به خزانه کل کشور واريز ميشود و در آنجا تصميمگيري ميشود که چه مقدار به استانها تخصيص يابد و اين درحالي است که بر اساس قانون، رياست کميته تخصيص استان، استاندار تهران است و بايد اعتبارات در اين کميته تخصيص يابد.
وي ادامه داد: در حال حاضر کميته تخصيص به شکل کاغذي عمل ميکند و منابع مالي در اختيار استانها وجود ندارد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه استان تهران اظهار داشت: در حال حاضر ۵۰۰ هزار واحد مسکوني خالي از سکنه در استان تهران داريم که تنها عوارض قانوني شهرداري بابت ساخت و ساز را پرداخت ميکنند، اما حوزه مالياتي براي اين موارد وجود ندارد.
ترکي يادآور شد: ما يک روز بررسي کرديم که ۷۰۰ ميليون تومان در ماه صاحب آن اجاره ميگرفت که از اين مبلغ هيچ وجهي به عنوان ماليات پرداخت نميشود، در صورتي که در تمام دنيا مالياتها برقرار است.
وي گفت: ۴ ميليون واحد صنفي در کشور فعال است که يک ميليون از اين واحدها در استان تهران است که بايد ساماندهي شود.
بازار