ايسنا/ فرمانده انتظامي شهرستان ابهر گفت: فيشنيگ کار حرفهاي توسط پليس فتاي شهرستان ابهر دستگير شد.
داوود مرسلي در جمع خبرنگاران، از شناسايي و دستگيري فيشينگکار حرفهاي که اقدام به برداشت غيرمجاز از حسابهاي بانکي ديگران ميکرد، خبر داد و گفت: اين متهم با ترفند فروش شارژ تلفن همراه، قربانيان را به درگاه جعلي بانکي هدايت کرده، پس از اخذ اطلاعات بانکي، اقدام به برداشت از حساب آنها ميکرد.
وي اظهار کرد: در پي شکايت يکي از شهروندان اين شهرستان مبني بر برداشت غيرمجاز از حساب بانکي به صورت اينترنتي، موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.
اين مسئول عنوان کرد: طي بررسي و تحقيقات صورت گرفته، مشخص شد که شخص يا اشخاص ناشناسي با ترفند فروش شارژ تلفن همراه شاکي را به يکي از درگاههاي بانکي هدايت کرده و با وارد کردن اطلاعات کارت بانکي جهت پرداخت هزينه فعالسازي با پيغام خطا مواجه شده و پس از گذشت چند روز مبالغي از حساب وي کم شده است.
وي با بيان اينکه با اقدامات فني و شگردهاي خاص پليسي، متهم به هويت معلوم در يکي از استانهاي همجوار مورد شناسايي قرار گرفت، ادامه داد: ضمن هماهنگي قضايي اکيپي از کارآگاهان اين پليس به محل سکونت وي مراجعه کردند و با توقيف همه ادلههاي ديجيتالي، نامبرده دستگير و به پليس فتا شهرستان ابهر انتقال داده شد.
مرسلي تاکيد کرد: با توجه به حرفهاي بودن متهم، بدواً سعي ميکرد با اظهارات ضد و نقيض، خود را بيگناه جلوه داده و مسير تحقيقات مأموران را به انحراف بکشاند ولي پس از مواجه شدن با مستندات و مدارک جمعآوري شده از سوي کارشناسان به بزه ارتکابي، معترف و بيان کرد که با ترفند تبليغ و فروش شارژ تلفن همراه در شبکههاي اجتماعي و هدايت قربانيان به درگاههاي جعلي بانکي، اقدام به سرقت اطلاعات کاربران ميکردم.
فرمانده انتظامي شهرستان ابهر به شهروندان توصيه کرد در حفظ و نگهداري اطلاعات کارت بانکي کوشا باشند، به هيچ وجه اطلاعات شخصي خود را در اختيار ديگران قرار ندهند و در هنگام خريدهاي اينترنتي و پرداخت وجه از طريق درگاههاي بانکي به اصالت و جعلي نبودن اين درگاهها دقت کامل را داشته باشند.
وي خاطرنشان کرد: از شهروندان ميخواهيم در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طريق ۱۱۰ يا وبسايت پليس فتا به آدرس بخش ارتباطات مردمي گزارش کنند.
بازار