ايسنا/ معاون اجتماعي و فرهنگ ترافيک پليس راهور ناجا از درخواست پليس براي ورود مسائل و موضوعات مرتبط با فرهنگ ترافيکي به کتابهاي درسي خبر داد.
سرهنگ عينالله جهاني دراينباره گفت: در ديدار اخير ميان رييس پليس راهور ناجا و وزير آموزش و پرورش يکي از موضوعاتي که از سوي سردار هاديانفر ارائه شد، مساله ورود مسائل و موضوعات ترافيکي و فرهنگ ترافيکي به کتابهاي درسي بود که خوشبختانه با استقبال حاجي ميرزايي نيز مواجه شد.
وي با بيان اينکه بايد فرهنگسازي ترافيکي از سالهاي کودکي به شهروندان آموزش داده شده و اين آموزشها به شکل دنبالهدار و متناسب با سن و شرايط درک دانش آموزان تغيير کند، افزود: در همين راستا نيز اين پيشنهاد مطرح شد تا مسائل مربوط به فرهنگ ترافيک از سال اول ابتدايي در کتابهاي درسي دانش آموزان گنجانده شده و اين آموزشها تا پايان تحصيلات در مقطع متوسطه ادامه داشته باشد.
معاون اجتماعي و فرهنگ ترافيک پليس راهور ناجا با بيان اينکه در حال حاضر نيز در محتواي درسي برخي از پايههاي تحصيلي اشارههايي به موارد ترافيکي و فرهنگ ترافيک شده است، اظهارکرد: اما اين کافي نيست و لازم است محتواي آموزشي به شکل هدفمند و دنبالهدار در تمام مقاطع تحصيلي ارائه شود.
جهاني درباره اينکه آيا اين پيشنهاد اجرايي خواهد شد نيز به ايسنا گفت: وزير آموزش و پرورش از اين پيشنهاد استقبال کردند؛ البته پليس در دورههاي قبل نيز مکاتباتي در اين خصوص با وزارت آموزش و پرورش داشت، اما بنا شد تا دوباره مکاتباتي انجام شده و پليس موارد مدنظر خود براي درج در کتب درسي در پايه تحصيلي را به وزارت آموزش و پرورش ارائه دهد تا پس از طرح در شوراي سياستگذاري مربوطه اجرايي شود.
وي در مورد زمان ورود اين مباحث به کتب درسي نيز اظهار کرد: اميدواريم که در سال آتي اين مباحث وارد کتابهاي درسي شود.
بازار