ايسنا/ رئيس پايگاه سوم پليس امنيت عمومي پايتخت از دستگيري يکي از عوامل اصلي تخريب اموال دولتي و سازماني در اغتشاشات اخير خبر داد.
سرهنگ"علي شاملو" در تشريح اين خبر اظهار کرد: با پشت سر گذاشتن غائله اغتشاشات اخير، شناسايي ودستگيري عاملان و آشوبگران اين حوادث در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وي ادامه داد: ماموران پايگاه سوم پليس امنيت عمومي با اشرافيت اطلاعاتي و استفاده از شيوههاي پليسي، فردي که در تخريب اموال دولتي و سازماني(خودرو گشت کلانتري) و شيشههاي ساختمان برخي ادارات نقش عمدهاي داشت را شناسايي کردند.
اين مقام انتظامي تصريح کرد: اين فرد در جريان اغتشاشات به همراه چند نفر ديگر از همدستانش در محدوده خيابان وليعصر(عج) از تخريب کنندگان اصلي بوده و افراد را به تخريب اموال عمومي تحريک مي کرد که بلافاصله از سوي ماموران شناسايي شد.
شاملو با بيان اينکه تلاش براي دستگيري اين فرد به علت متواري شدنش ادامه داشت تا اينکه در بامداد روز چهارم دي ماه در مخفيگاهش دستگير شد افزود: وي براي ادامه تحقيقات به پليس امنيت عمومي انتقال داده شد.
رئيس پايگاه سوم پليس امنيت عمومي تهران بزرگ با اشاره به اينکه متهم در جريان اغتشاشات اخير خسارتهاي زيادي را به اماکن دولتي وارد آورده بود و نهايتا با قرار ميلياردي روانه زندان شد،خاطر نشان کرد: تلاش براي دستگيري ساير همدستانش همچنان ادامه دارد.
به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ شاملو در پايان با تاکيد بر اينکه حساب افرادي که به دنبال ايجاد اغتشاش و ناامني هستند با عموم مردم جداست، گفت: نيروي انتظامي قاطعانه در برابر افرادي که به دنبال اغتشاش و ناامني در سطح جامعه باشند ايستاده و اجازه نخواهد داد اين عده معدود باعث بينظمي و هرج و مرج شوند.