ايسنا/ سخنگوي وزارت بهداشت استفاده از ماسک، شسشتوي دستها و فاصلهگذاري فيزيکي را تنها راهحلهاي موجود براي مقابله با کرونا دانست.
دکتر لاري امروز پس از اعلام آخرين آمارهاي کرونا در ايران از مردم خواست تا از مسافرت، به ويژه سفر به استانهاي داراي وضعيت قرمز و هشدار خودداري کنند.
وي با بيان اينکه دانشمندان و محققان برجسته ايراني در حال تحقيقات براي کشف واکسن کرونا هستند، گفت: با اين وجود تاکنون هيچ واکسن و داروي قطعي به دست نيامده است.
لاري افزود: اگر کشورهايي تاکنون براي مهار اين بيماري موفق شده اند مهمترين نقش را در کنار اعمال محدوديتها، مردم کشورها با رعايت پروتکلها داشتهاند.
وي افزود: هيچ راه حل موثري تا کنون به جز عملکرد ما مانند استفاده از ماسک، شست و شوي دستها و رعايت فاصلهگذاري شناخته نشده است.
بازار