اهمیت شغل خبرنگاری از منظر آیت الله بهجت(ره)

مهر/ مرحوم آيتالله بهجت در پاسخ به خبرنگاري که قصد رفتن به حوزه علميه داشت، ميگويد شما که در روزنامه کار ميکنيد ارزش کارتان از علمايي که تبليغ ميکنند کمتر نيست.
مرحوم آيتالله بهجت در پاسخ به خبرنگاري که قصد رفتن به حوزه علميه داشت، ميگويد: ما اينجا عالم و روحاني زياد داريم ولي امثال شما که بتوانند حرف علما را به گوش مردم برسانند خيلي کم داريم و شما که در روزنامه کار ميکنيد ارزش کارتان از علمايي که تبليغ ميکنند کمتر نيست.
در ادامه يادداشت مرتضي نجفي قدسي پيشکسوت قرآن و رسانه درباره اين خاطره تقديم ميشود؛
از آيت الله بهجت و اهميت شغل خبرنگاري نزد ايشان خاطرهاي بيادماندني دارم که به نظرم براي همکاران رسانهاي و مطبوعاتي ميتواند مشوق و هدايتکننده باشد.
سالها پيش که من صفحه قرآن و معارف اسلامي را در روزنامه اطلاعات راهاندازي کرده بودم پس از چندي پدرم که يک روحاني اهل اصفهان بود از شغل من اظهار نارضايتي کرد و گفت: دوست دارم به قم بروي و درس حوزه بخواني، البته من هم علاقهمند درس حوزه بودم ولي احساس ميکردم کارم در روزنامه اطلاعات در راستاي نشر معارف اسلامي است و آن را ترجيح ميدادم اما به سفارش پدر ناچار تصميم گرفتم کارم را رها کنم و به حوزه براي درس خواندن بروم، اما ترديد داشتم آيا اينکار به صلاح است يا نه؟
براي اطمينان خاطر به نزد مرحوم حضرت آيتالله بهجت رفتم و طرح موضوع کردم، جالب است که آيتالله بهجت مرا از ورود به حوزه منع کرد و فرمودند ما اينجا عالم و روحاني زياد داريم ولي امثال شما که بتوانند حرف علما را به گوش مردم برسانند خيلي کم داريم و شما که در روزنامه کار ميکنيد ارزش کارتان از علمايي که تبليغ ميکنند کمتر نيست، چون حلقه وصل مردم و آنها هستيد، در تهران بمانيد و کارتان را در روزنامه ادامه دهيد و به پدر هم از قول من بگوييد که با فلاني مشورت کردم و او گفت کارت در روزنامه خيلي مهمتر است و همان را ادامه بده!
در آن روز من واقعاً از روشنبيني آيتالله بهجت که مرجع سنتي و عارفي بودند تعجب کردم و باور نميکردم ايشان براي کار خبرنگاري اينقدر ارزش قائل باشند! البته پدرم نيز با شنيدن فرمايش آيتالله بهجت قانع شد و ديگر پيگير قم رفتن من نشد و من هم با شوق و انگيزه بيشتري به کارم در روزنامه ادامه دادم.