نماد آخرین خبر

امکان بکارگیری مربیان مهدکودک‌ها بر اساس قانون گزینش معلمان

منبع
ايلنا
بروزرسانی
امکان بکارگیری مربیان مهدکودک‌ها بر اساس قانون گزینش معلمان

ايلنا/ وزير آموزش‌ و پرورش با بيان اينکه بکارگيري کارکنان مهدکودک‌ها بر اساس قانون گزينش معلمان و کارکنان آموزش‌وپرورش امکان‌پذير است، گفت: استانداردهاي آموزش محتواي آموزشي مهدکودک، توسط وزارت آموزش‌وپرورش تهيه و براي اجرا در مهدکودک‌ها به سازمان بهزيستي ابلاغ مي‌شود.

محسن حاجي ميرزايي در جلسه بررسي وضعيت مهد کودک ها و پيش دبستاني ها به رياست دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي و در محل دبيرخانه شورا برگزار شد، با اشاره به آيين‌نامه اجرايي تبصره (۲) ماده (۲) قانون تأسيس و اداره مدارس و مراکز آموزشي و پرورشي غيردولتي مصوب ارديبهشت‌ماه ۹۹ گفت: طبق اين آيين‌نامه مسئوليت و صدور مجوز مهدکودک‌ها بر عهده سازمان بهزيستي قرارگرفته است و صدور مجوز تأسيس پيش‌دبستاني نيز بر عهده وزارت آموزش‌وپرورش است.

وي به تعيين شاخص‌هاي آموزشي و پرورشي در اين آيين‌نامه اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس اين آيين‌نامه نظارت بر مهدکودک‌ها از حيث رعايت شاخص‌هاي آموزشي و پرورشي و محتواي آموزشي بر عهده وزارت آموزش‌وپرورش است.

حاجي ميرزايي تأکيد کرد: طبق اين آيين‌نامه مقرر شده است که محتواي آموزشي توسط وزارت آموزش‌ و پرورش ظرف شش ماه از تاريخ تصويب آيين‌نامه تهيه و پس از تصويب شوراي عالي آموزش‌وپرورش  به سازمان بهزيستي براي اجرا ابلاغ  شود.

وزير آموزش‌وپرورش به ماده ۸ و ۹ اين آيين‌نامه اشاره کرد و گفت: بر اين اساس به‌کارگيري کارکنان مهدکودک‌ها بر اساس قانون گزينش معلمان و کارکنان آموزش‌وپرورش امکان‌پذير است و همچنين استانداردهاي آموزش محتواي آموزشي به مؤسسان و کارکنان مهدکودک، توسط وزارت آموزش‌وپرورش تهيه و براي اجرا در مهدکودک‌ها به سازمان بهزيستي ابلاغ مي‌شود.

گروه سني ۴ تا ۶ سالگي به‌عنوان دوره پيش‌دبستاني و قبل از ۴ سالگي دوره مهدکودک تعيين شود

مجتبي زيني وند، رئيس سازمان مدارس و مراکز غيردولتي وزارت آموزش‌وپرورش نيز در اين جلسه، گفت: در تدوين آيين‌نامه اجرايي تبصره (۲) ماده (۲) قانون تأسيس و اداره مدارس و مراکز آموزشي و پرورشي غيردولتي به مصوبه جلسه ۴۲۲ شوراي عالي انقلاب فرهنگي مبني بر اينکه کليه مسائل آموزش پيش‌دبستاني در شوراي عالي آموزش‌وپرورش بايد مطرح شود، استناد شده است.

وي ادامه داد: همچنين در مصوبه ۶۹۹ شوراي عالي آموزش‌وپرورش تأکيد شده است که بر اساس مصوبه ۴۲۲ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، مرجع صدور مجوز تأسيس، فعاليت و انحلال کليه مراکز پيش‌دبستاني در کشور، وزارت آموزش‌وپرورش است.

به گزارش مرکز خبر شوراي عالي انقلاب فرهنگي، رئيس سازمان مدارس و مراکز غيردولتي بابيان اينکه اختلاف‌نظري در تعريف گروه سني مهدکودک و پيش‌دبستاني بين وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان بهزيستي وجود داشت، افزود: پيشنهاد وزارت آموزش‌وپرورش اين است که گروه سني ۴ تا ۶ سالگي به‌عنوان دوره پيش‌دبستاني و قبل از ۴ سالگي دوره مهدکودک تعيين شود.

نياز به رشته مستقل تربيت مربي پيش‌دبستاني

رضوان حکيم زاده، معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش‌وپرورش نيز بابيان اينکه تربيت يک جريان پيوسته است، گفت: در اکثر نظام‌هاي آموزشي کشورها سند تربيت به‌طور پيوسته تدوين مي‌شود. در دنيا اکثر دولت‌ها براي تربيت در دوران کودکي سرمايه‌گذاري کرده‌اند چراکه براي آينده دولت‌ها، امنيت، سود خالص و... تأثيرگذار است.

وي با بيان اينکه دوره مهدکودک و پيش‌دبستاني فرصت استثنائي براي تربيت است، تأکيد کرد: تأثير مربي در دوره مهدکودک و پيش‌دبستاني به‌مراتب تأثيرگذارتر از برنامه و محتوا در اين حوزه است و همچنين نياز است رشته مستقل تربيت مربي پيش‌دبستاني به دروس دانشگاهي اضافه شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar