ايرنا/ وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: اين وزارتخانه و سازمان سنجش آموزش کشور هيچ تاثيرپذيري از مافياي کنکور ندارند و خانواده‌ها و داوطلبان مراجعه‌کنندگان به موسسات کنکور هستند.

منصور غلامي درباره تاثير مافياي کنکور شامل موسسات و مراکز برگزارکننده دوره هاي آمادگي کنکور بر حذف نشدن اين آزمون، تاکيد کرد: گروهي با عنوان کلاس هاي آمادگي کنکور از طريق کتاب و کلاس، دوره هاي آموزشي برگزار مي کنند و برخي خانواده ها نيز از آن استقبال مي کنند.

وي اظهار داشت: اعتقاد من بر اين است که اين داوطلبان و خانواده ها هستند که سراغ موسسات يادشده مي روند و کسي آنها را براي شرکت در اين کلاس ها مجبور نمي کند.

غلامي با تاکيد بر اينکه وزارت علوم و سازمان سنجش هيچ تاثيرپذيري از گروه ها و مافياي کنکور ندارند، اظهار داشت: وقتي که چاره اي به جز برگزاري کنکور براي انتخاب داوطلب در رشته ها و دانشگاه هاي پرطرفدار وجود ندارد، آزمون بايد برگزار شود و در اين ميان عده اي از داوطلبان هم به اين کلاس هاي کنکور مراجعه مي کنند.

غلامي با بيان اينکه عده اي بر اين باورند که موسسات کنکور جزو مافياي کنکور هستند، گفت: خانواده ها در رقابت تنگاتنگ کنکور قصد دارند همه چيز را به نفع فرزندشان سر و سامان دهند؛ بنابراين هر پيشنهادي را درباره کلاس هاي کنکور به آنها بدهند و ببينند که قرين به صحت است،‌ سراغ آن مي روند.

وزير علوم به اين نکته اشاره کرد: اين جريان، جرياني نيست که افرادي از مجموعه هاي مديريتي دست اندرکار آن باشند. اصل قضيه، نبود روش جايگزين براي انتخاب داوطلبان رشته ها و دانشگاه هاي پرطرفدار است.

غلامي چندي پيش در گفت و گوي ديگري با ايرنا اعلام کرد که آموزش و پرورش براي حذف کنکور بايد سه سال آخر تحصيلي دانش آموزان را به صورت امتحان نهايي و با ارزيابي يکسان برگزار کند تا دانشگاه ها بتوانند نتيجه تحصيل سه سال دانش‌آموزان را کنار هم قرار دهند و با دقت بيشتري آنها را انتخاب کنند. در غير اين صورت، فقط ارزيابي امتحانات نهايي سال آخر دبيرستان دقت لازم را براي رشته هاي پرطرفدار فراهم نمي کند. تا زماني که اين مسأله به صورت استاندارد برطرف نشود، سازمان سنجش و آموزش کشور نمي تواند کاري انجام دهد.

به گزارش ايرنا، از سال گذشته تاکنون پذيرش دانشجو در ۸۵ درصد رشته ها بر اساس سوابق تحصيلي و بدون نياز به شرکت در کنکور سراسري از سوي سازمان سنجش آموزش کشور در حال انجام است. امسال نيز رقابت هاي بيش از يک ميليون کنکوري هم براي ۱۵ درصد رشته ها شامل مهندسي، پزشکي ها و علوم انساني برگزار شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar