توزیع تبلت و سیمکارت دانش آموزی تا پایان مهرماه

ايسنا/ معاون اداري و مالي کميته امداد امام خميني (ره) اعلام کرد که «شور عاطفه ها» براي کمک و حمايت از دانش آموزان نيازمند از ۲۲ شهريورماه تا ۱۱ مهرماه برگزار مي شود.
مجيد باجلان در نشستي خبري به ارائه گزارش عملکرد پويش ايران همدل و برگزاري مراسم شور عاطفه ها پرداخت و گفت: با بياناتاني که مقام معظم رهبري در نيمه شعبان سال جاري در خصوص کمکهاي مومنانه داشتند، کميته امداد براساس آن مسئوليت اجتماعي داشت که وارد رزمايشي شد که در نيمه شعبان شروع شد و تحت عنوان پويش ايران همدل وارد رزمايش اول شد.
وي گفت: در اطعام مهدوي حدود ۱۸۰۰ پايگاه يا آشپزخانه اطعام مهدوي در سراسر کشور برگزار شد و تمامي وجوهات از کمکهاي مردمي بود. تمامي غذاها با پروتکلهاي بهداشتي توزيع شد و همچنين در مناطق مرزي و روستايي به دليل اينکه مشکلاتي براي توزيع غذا وجود داشت از طريق جيره خشک و بسته هاي غذايي کمکها به مددجويان تحويل داده شد.
وي افزود: در طرح پويش ايران همدل رزمايش اول فقط کمکها مختص مددجويان نبود و تمامي نيازمنداني که شناسايي شده بودند به آنها کمک شد و بالغ بر ۱۲ ميليون غذاي گرم و ۲ ميليون و ۳۰۰ هزار بسته ارزاق توزيع شد. جمعا در پويش اول ۵۴۰ ميليارد تومان از کمکهاي مردمي در اين طرح هزينه و به دست نيازمندان و محرومان رسيد.
وي معتقد است که در اين ۴۰ سالي که از تاسيس کميته امداد مي گذرد امسال پرشکوه ترين ماه رمضان را هموطنان رقم زدند و بي نظير بود.
باجلان در ادامه به اقدامات کميته امداد در ماه محرم اشاره کرد و گفت: در ماه محرم و صفر طبخ غذا براي هياتهاي مذهبي و حسينيه ها مقدور نبود، اما کميته امداد باتوجه به اينکه در پويش ايران همدل ۲ به عنوان يکي از فعالان اين پويش شرکت کرده بود، توانست با مکاتباتي که با وزارت بهداشت داشت و با رعايت تمامي پروتکلهاي بهداشتي حدود ۲۴۰۰ آشپزخانه تحت عنوان طرح اطعام حسيني و توزيع ارزاق در ۲۰۰۰ محل تحت عنوان احسان حسيني، کمکهاي خود را توزيع کند.
وي يادآور شد: در طرح اطعام حسيني ۲۴۰۰ اشپزخانه ايجاد شد که ۶۰ هزار نفر به صورت جهادي مشغول به کار هستند و تاکنون ۱۱ ميليون و ۵۰۰ هزار پرس غذا را طبخ کرده اند. در پايگاه هاي احسان حسيني که بسته ها و جيره هاي غذايي توزيع مي شود، حدود ۲۰۰۰ واحد در محل هاي مختلف ايجاد شده است که تاکنون حدود يک ميليون و ۱۵۰ هزار بسته را در مناطق صعب العبور توزيع کردهايم.
معاون اداري و مالي کميته امداد با بيان اينکه به طور کلي در طرح اطعام حسيني و احسان حسيني حدود ۳۵۰ ميليارد تومان هزينه شد، گفت: اين طرح ادامه دارد.
به گفته باجلان، ميانگين هر پرس غذا ۱۶ هزار تومان بوده است و بسته هاي ارزاق ۱۵۰ هزار تومان ارزش داشته است.
معاون اداري و مالي کميته امداد با بيان اينکه پويش ايران همدل 2 به عنوان پويشي ملي تعريف شده که کد *۱۴# به عنوان کد گره گشايي است که افراد مي توانند کمکها را از اين طريق واريز کنند. همچنين خيران مي توانند کمکهاي خود را به شماره کارت ۶۲۷۷۶۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ واريز کنند.
معاون اداري و مالي کميته امداد در ادامه با بيان اينکه کميته امداد در قالب پويش ايران همدل طرحي تحت عنوان تهيه تبلت براي دانش آموزان و دانشجويان تحت پوشش کميته امداد داشته است، گفت: کميته امداد ۷۵۰ هزار دانشجو و دانش آموز را در اختيار دارد که در بررسي اوليه ۲۵۰ هزار دانش آموز و دانشجو شناسايي شد.
در اولويت اول ۵۰ هزار تبلت قرار داد بسته شده است. اولويت ما خانواده هاي چند فرزندي و در مناطق محروم است تا بتوانند در فضاي مجازي به تحصيل خود ادامه دهند. اين تبلتها را در اواسط مهرها ماه تحويل مي گيريم و تا اواخر مهر به دست دانشجويان و دانش آموزان مي رسد.
باجلان با اشاره به بسته هاي فرهنگي در اين تبلتها گفت: به دليل اينکه از لحاظ چارچوب فرهنگي و راهبردهاي فرهنگي که کميته در دستور کار خود براي خانواده هاي مددجو و نيازمندان تحت پوشش دارد، اين تبلتها داراي سيمکارت کودک است و با کمکي که وزارت ارتباطات داشته است، سعي ما بر اين است که اينترنت رايگان در اختيار آنها قرار دهيم. دسترسي شبکه هاي مجازي غير بومي و خارجي بسته شده است.
وي ادامه داد: همچنين تبلتها از طريق والدين قابل رصد و پيگيري است که فرزندان در چه زمانهايي از تبلتها استفاده کنند. اگر سيمکارتهاي داخل تبلت از آن خارج شود ديگر تبلت کار نمي کند، زيرا فقط سيمکارتها مختص اين تبلتهاست. همچنين برخي از بازيهاي کودکانه اسلامي و برنامه هاي آموزشي و ديني روي اين تبلتها نصب است.
به گفته باجلان؛ تبلتها ساخت ايران است.