نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

مرگ مشکوک مرد جوان در حمام خانه مجردی اش

منبع
رکنا
بروزرسانی
مرگ مشکوک مرد جوان در حمام خانه مجردی اش

رکنا/ آتش‌سوزي تنها حادثه‌اي است که هيچ‌کس نمي‌تواند آن را مخفي کند، و دود ناشي از سوختن، از کوچک‌ترين سوراخ و روزنه‌اي راهش را به بيرون باز مي‌کند. شامگاه شنبه نيز ماجراي يک خانه‌سوزي سهمگين در بولوار منتظري مشهد، آتش‌نشانان را به محل کشاند که ساعتي درگير خاموشي اين حريق سرسخت بودند. ماجراي اين آتش‌سوزي زماني حساس شد که پيکر نيمه‌جان، برهنه و نيم‌سوخته مردي جوان، درون حمام اين منزل مسکوني پيدا شد.

بوي سوختگي اولش عادي بود، مثل سوختن غذاي همسايه. کم‌کم بوي سيم سوخته هم به آن اضافه شد، تا اينجا موضوع براي اهالي ساختمان طبيعي بود. اما ماجرا از زماني غيرطبيعي شد که علاوه بر بوي آتش، کمي دود هم از زير در آپارتمان به داخل آمد و بيشتر شد. اهالي ساختمان که در خانه‌ها را گشودند، با ساختماني غرق در دود روبه‌رو شدند. دودي غليظ و سياه که سينه‌ها را به خس‌خس مي‌انداخت و اشک‌ها را جاري مي‌کرد. يکي از اهالي بلافاصله با داد و فرياد به ديگر اهالي ساختمان اعلام کرد که تنها راه نجات از اين دود مرموز، پناه بردن به پشت‌بام است.

دقايقي بعد ساکنان ساختمان سه‌طبقه که هنوز نمي‌دانستند، علت و منشأ دود کجاست، سراسيمه خود را به پشت‌بام رساندند. همين‌که موقتا خود را در امان ديدند، سريعا موضوع آتش و دود را به آتش‌نشاني گزارش دادند. از همان بالاي ساختمان به راحتي مي‌شد ديد که دود از زير زمين بيرون مي‌آيد.

ساعت نزديک ۲۲ بود که آتش‌سوزي مهيب در بولوار منتظري به آتش‌نشاني مشهد اعلام شد و لحظاتي بيشتر نگذشت که گروه اطفاي حريق ايستگاه چهلم از ميدان جهاد و گروه امداد و نجات ايستگاه سوم از بولوار فلسطين به محل اعزام شدند.

آغاز مبارزه‌اي نفس‌گير براي بيرون آوردن جنازه مرد سوخته در مشهد
شهروندان زيادي در محل تجمع کرده بودند که خودرو‌هاي آتش‌نشاني به محل رسيدند. آتش‌نشانان متوجه شدند که دودي غليظ از زيرزمين يک ساختمان سه‌طبقه بيرون مي‌زند و اهالي نيز براي حفظ جان به پشت‌بام پناه برده‌اند.

بلافاصله عمليات به دو شاخه اطفا و نجات تقسيم شد. نجاتگران با کپسول اکسيژن به راهرو‌هاي سياه و تاريک ساختمان پا گذاشتند و خود را به پشت‌بام رساندند. بررسي‌هاي اوليه نشان مي‌داد که امن‌ترين مکان براي اهالي ساختمان همان پشت‌بام است. امدادگران وقتي متوجه شدند که هيچ فردي درون ساختمان نيست، از حادثه‌ديدگان خواستند تا پايان عمليات، از ورود به راهرو و آمدن به خيابان خودداري کنند.

گروه اطفاي حريق نيز با شلنگ‌کشي به سراغ ساختمان غرق در آتش رفتند. دود ناشي از حريق مزاحم عمليات بود که هم‌زمان عمليات خروج دود با استفاده از تجهيزات لازم نيز آغاز شد. حدود يک ساعت زمان برد تا آتش‌نشانان توانستند حريق را از پاي درآورند.
اما از آنجا که آتش‌سوزي در شرايط توسعه آتش به آتش‌نشاني اعلام شده بود، تقريبا تمام وسايل اين منزل مسکوني سوخته بود.

کشف پيکر نيمه‌جان مردي جوان در حمام خانه اش
با آغاز عمليات لکه‌گيري آتش به منظور پيشگيري از برگشت دوباره هيولاي سرخ، يکي از آتش‌نشانان در حمام را باز کرد که متوجه شد فردي برهنه و نيم‌سوخته در کف حمام افتاده است.

با اعلام موضوع به سرپرست عمليات، بلافاصله اقدامات لازم براي نجات جان اين فرد آغاز شد. اولين گام بيرون بردن مصدوم از زيرزمين داغ بود، موضوعي که در کمترين زمان ممکن اتفاق افتاد و اين فرد به سطح خيابان منتقل شد.
در گام بعدي آتش‌نشانان عمليات احياي قلبي و ريوي را بر روي اين فرد آغاز کردند که در اين لحظه نيرو‌هاي اورژانس نيز به محل رسيدند.

به گفته افسر نگهبان آتش‌نشاني مشهد، فرد مصدوم جواني سي‌ويک ساله بود که بررسي‌هاي اوليه با حضور پزشک خانوادگي نشان مي‌داد او جان باخته است. پيکر اين فرد تحويل نيرو‌هاي اورژانس شد و با اينکه به تشخيص آن‌ها، اين فرد جان باخته بود، اما با درخواست پزشک خانواده، او را به بيمارستان منتقل کردند.

آتش‌يار مصطفي حسن‌زاده با اشاره به اينکه فعلا نمي‌توان درباره علت مرگ اظهارنظري داشت، بيان کرد: پيگيري‌هاي بعدي نشان داد که اين مرد جوان به تنهايي در اين ساختمان زندگي مي‌کرده است و احتمال اينکه آتش‌سوزي زماني رخ داده که او حمام بوده است نيز وجود دارد. البته نمي‌توان در اين باره نظر قطعي داد و بررسي‌ها به منظور روشن شدن علت حادثه از سوي کارشناسان آتش‌نشاني و عوامل انتظامي حاضر در محل آغاز شده است.

به گفته اين مقام مسئول، خوشبختانه ديگر اهالي ساختمان مشکل خاصي ندارند. با عمليات بهنگام اطفاي حريق، جلوي پيشروي آتش به ديگر طبقات نيز گرفته شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره