نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

نوعی داروی کرونا در آمریکا مجوز گرفت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نوعی داروی کرونا در آمریکا مجوز گرفت

ايسنا/ سازمان غذا و داروي آمريکا دارويي را تاييد کرد که مي‌تواند از تشديد علائم بيماري در افراد آلوده به کروناويروس که در معرض خطر بسياري قرار دارند، جلوگيري کند.

 سازمان غذا و داروي آمريکا استفاده از نوعي دارو در شرايط اضطراري را مجاز اعلام کرد که به نظر مانع از آن مي‌شود که علائم بيماري کوويد-۱۹ در افراد پرخطرِ آلوده به کروناويروس تشديد شود.  

سازمان غذا و داروي آمريکا استفاده از داروي bamlanivimab را تاييد کرده است. اين دارو يک آنتي بادي مونوکلونال است که در برابر ويروس عامل کوويد-۱۹ واکنش سيستم ايمني را تقليد مي‌کند.

سازمان غذا و داروي آمريکا اين دارو را بر اساس اطلاعات موجود در مطالعه انجام شده روي ۴۶۵ بيمار مبتلا به کوويد-۱۹ که در بيمارستان بستري نشده‌اند، مورد تاييد قرار داده است. برخي از بيماران داروي bamlanivimab و برخي ديگر شبه‌دارو دريافت کردند. 

به گزارش يو اس اي تودي، در بيشتر بيماران در هر دو گروه طي مدت ۱۱ روز علائمي از ويروس وجود نداشت. هرچند در بيماران پرخطر مبتلا به کوويد-۱۹ تنها سه درصد از افراد مصرف کننده اين دارو در بيمارستان بستري شده يا روانه بخش اورژانس شدند در حاليکه اين آمار در گروه دوم ۱۰ درصد بوده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره