بلاتکلیفی فعالیت تاکسی های اینترنتی در محدودیت های جدید

آنا/ عضو هيئت مديره اتحاديه کسبوکارهاي مجازي گفت: شرکتهاي حملونقل اينترنتي هنوز مجوز لازم براي تردد رانندگان خود بعد از ساعت محدوديت رفتوآمد خودروها را دريافت نکردهاند.
سيد رضا الفتنسب با اشاره به نوع فعاليت کسبوکارهاي اينترنتي حوزه حملونقل درون شهري اظهار کرد: تاکسيهاي اينترنتي در طول روز و تا ساعت ۹ شب مشکلي براي فعاليت ندارند و مجاز به تردد هستند اتحاديه در تلاش است تا مجوز لازم براي فعاليت رانندگان شرکتهاي اين حوزه را از سازمانهاي مربوطه دريافت کند. اتحاديه کسبوکارهاي اينترنتي درخواست خود را براي مسئولان وزارت کشور هم ارسال کرده است.
وي افزود: وزارت کشور و ساير دستگاههاي مسئول بر عملکرد کسبوکارهاي اينترنتي تاکنون مجوزي براي فعاليت شرکتهاي حملونقل اينترنتي در ساعت ۹ شب تا ۴ صبح صادر نکردهاند و دستوري به اتحاديه ابلاغ نشده است.
اين عضو کميته ويژه مبارزه با بيماري کرونا در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد چگونگي اجراي طرح محدوديت کرونايي براي تاکسيهاي اينترنتي و نحوه شناسايي رانندگان مبتلا به کرونا بيان کرد: شرکتهاي حوزه حملونقل اينترنتي و شرکتهايي که در زمينه گردشگري فعاليت ميکنند اطلاعات رانندگان و مسافران خود را در سامانه برخط ويژهاي که به سيستم وزارت بهداشت وصل است ثبت کنند. در اين سامانه تمامي افرادي که نتيجه آزمايش کروناي آنها مثبت اعلام شده است شناسايي شده و از تردد آنها جلوگيري ميشود.
الفتنسب عنوان کرد: اين سامانه در پروژه دولت الکترونيک قرار دارد و توسط وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات طراحي شده است. در اين سامانه کاربران مجاز ميتوانند به راحتي استعلام نتيجه آزمايش کروناي رانندگان تاکسيهاي اينترنتي را مشاهده کنند.
وي خاطرنشان کرد: اطلاعات قابل استعلام فقط براي رانندگاني وجود دارد که در مدت شيوع بيماري کرونا آزمايش دادهاند و بدون شک اطلاعات بيماري براي کساني که آزمايش ندادند وجود ندارد. اين شيوه عمل تنها منحصر به محدوديتهاي جديد کرونايي نيست و از ماههاي قبل وجود داشته است. اميدواريم به زودي مجوزهاي لازم براي فعاليت تاکسيهاي اينترنتي از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح نيز صادر شود ولي هنوز هيچ دستوري به اتحاديه در اين خصوص نرسيده است.
عضو هيئت مديره اتحاديه کسبوکارهاي مجازي ادامه داد: اتحاديه بيش از يکسال است که با وزارت کشور در خصوص سهميه بنزين رانندگان تاکسيهاي اينترنتي تعامل دارد و از زمان سهميهبندي سوخت ميزان مشخصي سهميه بنزين به هر خودرو تعلق ميگيرد. بنابراين اطلاعات رانندگان و خودروها موجود است و وزارت کشور ميتواند براي جلوگيري از ثبت جريمه براي رانندگان تاکسيهاي اينترنتي اطلاعات رو به پليس راهور بدهد.