نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

وزارت بهداشت: انجام آزمایش کرونا با تست تشخیص سریع رایگان است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
وزارت بهداشت: انجام آزمایش کرونا با تست تشخیص سریع رایگان است

ايرنا/ رييس شبکه بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اعلام کرد که انجام آزمايش کرونا با تست‌هاي تشخيص سريع در مراکز سرپايي دولتي و طرح شهيد سليماني رايگان است.

جعفر صادق تبريزي درباره انجام تست‌هاي تشخيص سريع کرونا بيان کرد: کيت‌هاي تست تشخيص سريع کرونا که در داخل کشور توليد شده، از دو هفته قبل تحويل وزارت بهداشت شده و پس از گذراندن مراحل آزمايشي در چند مرکز براي مدت ۲۰ روز و پس از اخذ تاييديه‌ها وارد چرخه ارائه خدمت بهداشتي اوليه در مراکز سرپايي دولتي شده است.
وي ادامه داد: از کيت‌هاي تشخيص سريع کرونا در مراکز منتخب کوويد ۱۹ و تيم‌هاي سيار که براي رهگيري و مراقبت در منزل در قالب طرح شهيد سليماني مراجعه مي‌کنند، جهت شناسايي سريع بيماران و افراد تماس نزديک استفاده مي‌شود.
رييس شبکه بهداشت وزارت بهداشت گفت: استفاده از کيت‌هاي تشخيص سريع کرونا کمک بسيار زيادي به شناسايي سريع بيماران مي‌کند و اميدواريم گسترش پيدا کند.
تبريزي اظهار کرد: انجام تست کرونا با اين کيت‌هاي تشخيص سريع کاملا رايگان است و فقط در مراکز سرپايي دولتي انجام مي‌شود و ارزش تشخيصي در حوزه بستري ندارد.
در حال حاضر نزديک به ۵۰ هزار تست روزانه کرونا انجام مي‌شود و با حمايت‌هاي دولت و توليد کيت‌هاي تشخيص سريع کرونا در کشور، قرار بر اين شد که انجام تست‌هاي روزانه کرونا در صورت نياز تا ۱۰۰ هزار تست روزانه افزايش پيدا کند. تست‌هاي تشخيص سريع کرونا در زمان حدود ۲۰ تا ۲۵ دقيقه پاسخ تست را مشخص مي‌کنند.
طرح شهيد حاج قاسم سليماني با همکاري مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و سازمان بسيج مستضعفين همزمان با دوم آذر ماه و آغازين روز از هفته بسيج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.
در اين طرح بسيجيان ‌و کارشناسان حوزه بهداشت با مراجعه به افراد نيازمند و تأمين نيازهاي اوليه آنها، به اجراي بهينه پروژه قرنطينه معکوس ياري مي دهند.
اطلاع رساني به موقع و تشخيص مخاطرات در فوريت ها مي تواند جان انسانهاي در معرض خطر را در شرايط اضطراري به شرط اعمال مداخلات موثر، سريع و هماهنگ نجات بخشد.
در اين زمينه بهترين و موثرترين راه جلب مشارکت اجتماعي از طريق بهره گيري از کمک نيروهاي بسيج و داوطلب مردمي و سازماندهي محله محور مردم است.
اين مشارکت محله محور بايد بگونه اي طراحي شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعاليتها توسط گروههاي مردمي نيز به تحقق برسد. در اين راه اطلاعات مرتبط با پيشگيري و مقابله با مخاطرات بايد به روشي مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانايي مردم محله به آنان ارائه شود.
موضوعي که مقام معظم رهبري هم بر آن تاکيد و يادآور مي شوند: بهره گيري از کمک نيروهاي بسيج و داوطلب مردمي، کمک بزرگي به رهايي کشور از اين عارضه (ويروس کرونا) همه گير خواهد کرد.
بر همين اساس، طرح «هر خانه يک پايگاه سلامت» از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با محتواي مديريت و کنترل اپيدمي کوويد ۱۹ و براي جلب مشارکت مردم از طريق انتخاب يک سفير سلامت براي هر خانوار و يک رابط سلامت محله براي هر ۴۰ سفير خانوار با محوريت بسيج امکانات محله و در جهت بهبود وضعيت اجتماعي (از جمله سلامت)، اقتصادي و فرهنگي جامعه مطرح شد تا با مشارکت مردم و نهادهاي مردم محور، محلات از محروميت خارج شود.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره