دختر شیشهای پای عاشق دلباختهاش را به زندان باز کرد
رکنا/ معشوقه شيشهاي پاي پسر عاشق پيشه را به زندان باز کرد و آينده اين جوان تهران تباه شد.
در اين گزارش با جواني ۳۵ ساله گفتگو شده است که به گفته خود ۲۰ سالي از اعتياد وي به مصرف انواع مواد مخدر ميگذرد.
متهم ۳۵ ساله با ۹ سال سابقه زندان !
در ميان متهمان سرقت، زورگيري، خفت گيري و عاملان شرارت و ناامني محلههاي مختلف پايتخت که در چهلمين مرحله طرح رعد نيروي انتظامي دستگير شده بودند، خماري جواني ريز نقش نظرم را جلب کرد.
احمد جواني است که علي رغم سن نسبتا پايين ۹ سابقه سرقت و درگيري در پرونده خود دارد و به گفته خودش تنها ۲ ماه پس از خروج از زندان دوباره به خلاف روي آورده است.
او با اشاره به دندانهاي خراب و يکي در ميان خود که به دليل مصرف موادمخدر به اين روز افتاده است اشاره کرد و گفت: پس از خروج از زندان چند روزي را در خانه بودم و علي رغم پيشنهاد برادرم براي کار کردن با وي، چون ظاهرم داد ميزند که معتاد بودهام روي حاضر شدن با او در محل کارش را نداشتم.
احمد همچنين افزود: بر خلاف ميلم چند روزي را با برادرم سرکار رفتم اما نگاه سنگين همکاران او را نميتوانستم تحمل کنم و از آنجا بيرون زدم و به خانه برگشتم.
سرقت و زندان نتيجه دلباختن به دختر شيشهاي!
وي افزود: من ۲۵ ساله بودم که عاشق دختري شدم که مثل خودم معتاد به مصرف موادمخدر بود و خيلي او را دوست داشتم و طي تمام اين سالها که به زندان ميرفتم به صورت تلفني با او در تماس بودم و خانوادهام نيز از اين علاقه و ماجراي عشق و عاشقي من و مريم خبر داشتند.
اين سارق سابقه دار اضافه کرد: به جرم سرقت و درگيري حدود دو سالي زندان بودم و بعد از چند روز که از زندان آزاد شدم، بلافاصله با مريم تماس گرفتم و قرار شد همديگر را دوباره ببينيم.
به گفته احمد، ديدارهاي او و مريم دوباره شروع شد و در روزهاي نخست احمد در برابر پيشنهاد وي براي مصرف شيشه مقاومت و مخالفت کرده است اما سرانجام به خاطر نشکستن دل معشوقه شيشهاي خود، پاي بساط مواد مخدر نشسته و پايپ به دست گرفته است.
وي همچنين گفت: مريم در حال حاضر به مصرف دوا (هرويين) و شيشه معتاد بوده و در حال حاضر در محله وحدت اسلامي ساکن است و البته محل اسکان درست و حسابي ندارد و با چند نفر از دوستان مصرف کننده خود و در کنار آنها زندگي ميکند.
احمد افزود: چند ساعت قبل از دستگيريام توسط نيروي انتظامي به خواهر بزرگترم گفتم که ماشينش را براي چند ساعت به من و مريم امانت بدهد و او قبول نکرد و با دلخوري از خانه خارج شدم و فکر سرقت يک خودرو براي دور دور کردن با مريم همينجا به ذهنم خطور کرد.
اين سارق سابقه دار گفت: يک خودروي پرشيا را در يکي از خيابانهاي تهران زير نظر گرفتم و وقتي ديدم که چند ساعت است که هيچکس به سراغش نيامد، نقشه خودم را عملي کردم و با باز کردن خودرو و سوئيچي که داشتم ماشين را روشن کردم.
پشيمانم اما ميدانم که بيفايده است!
احمد يادآور شد: در کمتر از ۲۴ ساعت دوباره دستگير شدم و آنوقت که متوجه شدم چه کار کردهام و حالا هم از کارم پشيمانم اما ميدانم که پشيماني سودي ندارد و دوباره بايد بخشي از جوانيام را پشت ميلههاي زندان سپري کنم.
او تاکيد کرد: من عمر و جواني خودم را به دنبال لذت زودگذر موادمخدر طي کردم و جز از دست دادن اعتماد خانوادهام و همينطور سابقههايي که در پرونده ام ثبت شده است ، چيزي دستم را نگرفت.
احمد ضمن قبول اشتباهات شخص خودش در دنبال نکردن راه درست زندگي از مسيري سالم، نداشتن کار و عدم حمايت اجتماعي وي پس از خروجش از زندان را هم در تکرار اشتباهي کهنه بيتاثير نميدانست و البته اين موضوع هم جاي تامل دارد.
مسئله بازتواني و جامعه پذيري افرادي که به دليل ارتکاب جرم سابقه دار هستند، موضوعي مفصل و مهم است که به ظاهر نهادهاي حمايتي فراواني به اين منظور تشکيل شدهاند اما عملکرد آنها تا کنون چندان اصولي و رضايت بخش نيست.