پایان چشمانتظاری پس از ۳۸ سال
تسنيم/ امروز مسئولان شهرستان ري با حضور در منزل شهيد ناصر صدقي در دولتآباد شهرستان ري خانواده گرانقدر اين شهيد والامقام را از چشم انتظاري درآوردند.
خبر شناسايي پيکر مطهر شهيد "ناصر صدقي" از شهداي دوران دفاع مقدس صبح امروز توسط سرهنگ روحالله قنبري فرمانده سپاه حضرت عبدالعظيم (ع) شهرري و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان ري به خانواده معزز اين شهيد والامقام اعلام شد.
پيکر مطهر شهيد "ناصر صدقي" بر اساس آزمايش DNA شناسايي شد تا در روز شهادت حضرت فاطمه (س) در محله دولتآباد شهرري با حضورفرماندهان،همرزمان و مردم شهيد پرور شهرستان ري تشييع و خاکسپاري شود.
گفتني است که شهيد ناصر صدقي دانش آموز بسيجي در دولتآباد شهرري به دنيا آمد و در سال 1360 در دوران راهنمايي به عضويت بسيج مسجد دولتآباد درآمد و با لبيک به فرمان امام (ره) درس و مدرسه را رها کرده و پس از آموزش توسط سپاه به عنوان دانش آموز بسيجي به مناطق عملياتي اعزام شد و در 7 مردادماه 1361 در عمليات رمضان در شرق بصره به فيض شهادت نائل شد و پيکر پاکش در منطقه بر جاي ماند.