آخرین وضعیت کرونا در شهرهای ایران

ايلنا/ دبير کميته امنيتي، اجتماعي و انتظامي ستاد ملي مديريت کرونا با اشاره به تداوم طرح جامع مديريت هوشمند محدوديتها گفت: اگر بنا باشد تغييري در طرح جامع مديريت هوشمند محدوديتها اعمال شود بايد در ستاد ملي مصوب شود.
«حسين قاسمي» دبير کميته امنيتي، اجتماعي و انتظامي ستاد ملي مديريت کرونا با اشاره به وضعيت شهرها از نظر بيماري کرونا گفت: در حال حاضر ۱۸ شهرستان در وضعيت نارنجي قرار دارند، ۱۲۳ شهر در وضعيت زرد و ۳۰۷ شهر در وضعيت آبي قرار دارند. خوشخبتانه هيچ شهري در وضعيت قرمز قرار ندارد اما با توجه به وضعيت شکننده بيماري و ويروس جهش يافته اي که هر روز در کشورهاي مختلف شاهد آن هستيم بايد مراقبت ها شديد باشد تا دوباره به شرايط قرمز و نارنجي برنگرديم.
وي درباره نظارت بر اجراي پروتکل ها باتوجه به کمرنگ شدن اجراي آن ادامه داد: مسئوليت نظارت بر اجراي پروتکلها با وزارت بهداشت است و کميتهاي نيز در همين راستا براي نظارت بر اجراي پروتکل ها و دستورالعملهاي بهداشتي ابلاغ شده است و دوستان در اين کميته بر اجراي پروتکلها نظارت داشته و اگر در مواردي الزامات و محدوديتها کوتاهي ميکنند اقدامات لازم را انجام دهند.
دبير کميته اجتماعي انتظامي ستاد ملي مديريت کرونا در پاسخ به اين سوال که آيا امکان تصويب محدوديت جديد وجود دارد، گفت: درست است که روند بيماري در کشور کاهشي است اما شکننده است و اين به معناي اين نيست که ما از بيماري عبور کردهايم به همين خاطر از نظر اجراي دستورالعملها و پروتکلها يک کار اقناعي بايد توسط رسانهها، فضاي مجازي و شخصيت ها انجام تا تلقي عادي سازي از سوي مردم صورت نگيرد. قاسمي تصريح کرد: همچنين اگر بنا باشد تغييري در طرح جامع مديريت هوشمند محدوديتها اعمال شود بايد در ستاد ملي مصوب شود.
وي درباره زيست شبانه در تهران و لغو محدوديت هاي شبانه در تهران گفت: اگر بنا باشد تغييري در طرح جامع مديريت هوشمند محدوديتها و همچنين در خصوص ممنوعيت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ لحاظ شود بايد ابتدا در کميته بررسي شده و بعد در ستاد ملي مطرح و چنانچه مصوب شود اجرايي ميشود. حالا اگر شوراي شهر چنين چيزي مصوب کرده است اطلاعي ندارم اما فعلا در قالب طرح جامع همان الزامات محدوديتها دنبال ميشود و تغيير جديدي ايجاد نشده است. چنانچه تغييري در طرح جامع هوشمند محدوديتها ايجاد شود قطعا اطلاع رساني خواهد شد. دبير کميته اجتماعي انتظامي ستاد ملي مديريت کرونا با بيان اينکه مراسم ۲۲ بهمن به صورت نمادين برگزار مي شود.