عکس های بدون لباس ناهید دست مرد فامیل چه می کرد؟

رکنا/ ناهيد زن جوان وقتي عکس هاي خصوصي اش را دست ناصر ديد تازه متوجه شد ناصر غريبه نيست و يکي از اقوام شان است که قصد داشته زندگي ناهيد را به هم بزند.
ناهيد زن جوان مثل ابر بهار اشک ميريخت او به درستي نميتوانست آنچه در ماههاي اخير بر او و زندگياش گذشته بود را تشريح کند. او با لقب دادن شيطان به فردي که زندگياش را بههم ريخته بود، اقدامات اين فرد که مردي بيستوهشتساله و همسر خواهرش بود را تشريح کرد. موضوعي که موجب شد تا کارشناسان پليس فتاي خراسانرضوي براي دستگيري شيطان دست به کار شوند، پيش از آنکه بتواند زندگي زنهاي بيشتري را به هم بريزد.
اين پرونده با شکايت زني جوان در پليس فتاي خراسانرضوي آغاز شد. شاکي در اظهارات اوليهاش اعلام کرد: از چند هفته پيش مردي در فضاي مجازي پيامهاي تهديد آميزي برايم ميفرستاد. اين فرد ناشناس ادعا ميکرد که تصاوير خصوصيام را در اختيار دارد. اول او را تحويل نميگرفتم و حتي جوابش را هم نميدادم، اما او شروع کرد به دادن اطلاعات شخصيام، تا جايي که اگر در يک مهماني زنانه لباس خاصي ميپوشيدم، بعد مشخص ميشد که او هم خبر دارد.
کمکم چند عکس خصوصيام را برايم فرستاد، عکسهايي که فقط خودم داشتم و چشم هيچ نامحرمي به آنها نيفتاده بود. بعد درخواستهاي بيشرمانهاي را مطرح کرد که ديگر تحمل نکردم و براي شکايت به پليس فتا آمدم.
کارشناسان پليس فتا پس از تشکيل پرونده در اين زمينه تحقيقات جامعي را با توجه به سرنخهاي موجود، در فضاي سايبري آغاز کردند. براساس اظهارات شاکي تصاويري که در اختيار فرد ناشناس بود را تنها چند خانم از نزديکانش ديده بودند و غير از آنها هيچکسي به عکسها دسترسي نداشته است.
يکي از افرادي که مأموران به او مظنون بودند، دختر عمه شاکي بود. زني سيوششساله، تحصيلکرده و مادر 2فرزند. هرچند شاکي اعلام کرده بود که اصلا به او مشکوک نيست، اما مأموران او را براي پارهاي توضيحات به پليس فتاي خراسانرضوي فراخواندند.
زن جوان که نميدانست براي چه به پليس فتا احضار شده است، وقتي با اتهام مزاحمت سايبري روبهرو شد، با صداي بلندي شروع به گريه کرد. تا جايي که کارشناسان از او خواستند، خونسردياش را حفظ کند و ماجراي نهفته در پس اين اشکها را بازگو کند.
زن جوان با اشاره به اينکه از چند سال قبل يک گروه مرتبط با شعر و ادب را در يکي از شبکههاي اجتماعي مديريت ميکند از ماجراي عجيبي پرده برميدارد.
براساس اظهارات زن جوان مشخص ميشود که او با توجه به علاقهاي که به ادبيات داشته، در دانشگاه هم اين رشته را ادامه ميدهد. مديريت چندساله يک گروه هيچ مشکلي براي او ايجاد نکرده بود، تا اينکه چندين ماه قبل خواهر او نيز ازدواج ميکند. حضور يک مرد جوان در فاميل، موجب ميشود تا مدير اين گروه مجازي، همسر خواهرش را هم به گروه دعوت کند. چند وقت پيش زن جوان در گيرودار زندگي زناشويياش با همسرش دچار اختلافاتي ميشوند و به اصطلاح با هم دعوا ميکنند.
بعد از اين دلخوري پيش آمده، زن جوان فعاليت فضاي مجازياش را بيشتر ميکند و آخرين پيامي که در گروه شعر و ادبيات ميگذارد، بدون هيچ قصدي بحث دلخوري و گله از دنيا بوده است. بلافاصله بعد از گذاشتن اين مطلب، همسر خواهرش به او پيام ميدهد و با اعلام اينکه ميداند بين او و شوهرش شکراب شده است، او را دلداري ميدهد که هيچ فردي نميتواند فرد مقابلش را به درستي بشناسد و....
اين ارتباط ناخواسته ادامهدار ميشود و زن جوان که از همسرش دلخور بوده، سفره دلش را براي داماد جديد خانواده باز ميکند و کمکم ارتباط آنها صميميتر ميشود. تا جايي که او چند تصوير خصوصي هم براي مرد جوان ميفرستد. با گذشت زمان، کمکم جنس صحبتهاي مرد جوان تغيير ميکند و خواستههاي عجيب و غريب ديگري همچون ارسال عکسهاي خصوصي ديگر زنان فاميل براي او آغاز ميشود.
اما زن جوان تن به اين کار نميدهد و تهديدهاي اين فرد شيطانصفت هم آغاز ميشود. زن نيز که زندگياش را بر لبه تيغ ميديده تن به خواستههاي او ميدهد و تبديل به نيرويي براي اين فرد ميشود.
زن جوان در ادامه اظهاراتش با اشاره به اينکه نميدانسته چه بايد بکند و ميترسيده زندگياش از هم بپاشد ادامه ميدهد: من نميتوانستم عواطفم را کنترل کنم و قدرت نه گفتن به اين شيطان را هم نداشتم. بعد هم که در اين گرداب افتادم باز هم نميدانستم اين بحران را چطور مديريت کنم و هر روز بيشتر در آن فرو ميرفتم. من قصد همکاري نداشتم اما او مدام تهديد ميکرد که عکسهايم را براي شوهرم ميفرستد و...
با اطلاعاتي که زن جوان در اختيار کارشناسان پليس فتا قرار داد، هويت متهم اصلي پرونده شناسايي و اين فرد دستگير شد.
به گفته رئيس پليس فتاي خراسانرضوي، از گوشي تلفن همراه متهم که احتمالا داراي مشکلات رواني است، تعداد زيادي عکس خصوصي از زنهاي جوان و فيلمهاي مستهجن به دست آمد که ضميمه پروندهاش شد.
سرهنگ جواد جهانشيري با اشاره به اينکه متهم به جرمش اعتراف کرده است، کمبود آموزش مهارتهاي اجتماعي در آموزش و پرورش و سيستم آموزش عالي را يکي از علتهاي اصلي تشکيل چنين پروندههايي دانست.
وي ادامه داد: اگر در سيستم آموزشي کشور، به مهارتهاي اجتماعي افراد توجه شود و فرد بداند چگونه ميتواند در بحرانها وضعيت موجود را مديريت کند و فريب شيادان را نخورد، قطعا در آينده از تشکيل چنين پروندههايي در فضاي مجازي و حقيقي پيشگيري ميشود.
جهانشيري با اشاره به اينکه همه افراد مسئول عملکرد خود در فضاي مجازي هستند و جرائم فضاي مجازي و فضاي حقيقي تفاوتي با يکديگر ندارد، بيان کرد: شهروندان توجه داشته باشند که در صورت وقوع هر مشکلي در فضاي مجازي ميتوانند از پليس فتا کمک بگيرند