فراخوان مشمولان متولد سال ۱۳۸۲ برای تعیین تکلیف سربازی

باشگاه خبرنگاران/ سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيهاي اعلام کرد: کليه مشمولان غايب و غير غايب متولد سالهاي ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۲ ميبايست مطابق قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي وضعيت خدمتي خود را در سال ۱۴۰۰ تعيين تکليف کنند.
گفتني است: افرادي که قبل از سن مشموليت ترک تحصيل کرده و يا فارغ التحصيل شده اند، ازتاريخ ورود به سن مشموليت (۱۸ سال تمام)، ۶ ماه مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص کنند.
در اين اطلاعيه آمده است، دانش آموزان، دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول که داراي معافيت تحصيلي بوده و برابر سقف سنوات تحصيلي تعيين شده، مشغول به تحصيل هستند در صورت ترک تحصيل، انصراف، اخراج و يا فراغت از تحصيل، حداکثر به مدت يک سال مهلت معرفي خواهند داشت.
همچنين متعهدين خدمت در نيروهاي مسلح يا دستگاههاي دولتي که قبل از اتمام تعهد، به هر دليل شرايط ادامه خدمت را ندارند، از تاريخ انصراف از تعهد، حداکثر به مدت ۶ ماه مهلت داشته تا با مراجعه به دفاتر (پليس+۱۰) براي ادامه خدمت دوره ضرورت اقدام کنند.
در ادامه اين اطلاعيه آمده است، مشمولان داراي معافيت موقت پزشکي و يا کفالت، پس از انقضاء مدت اعتبار آن، ميبايست ظرف مدت يک ماه براي رسيدگي مجدد به وضعيت خدمتي خود به دفاتر مذکور مراجعه کنند.
همچنين مشمولاني که در مهلت تعيين شده وضعيت خدمتي خود را مشخص نکنند وارد غيبت شده و برابر ماده ۱۰ قانون خدمت وظيفه عمومي، با محروميتهاي اجتماعي از جمله عدم استخدام، عدم امکان دريافت وام، عدم دريافت مستمري از سازمانهاي دولتي و وابسته و نهادهاي قانوني، عدم صدور پروانه کسب و ... مواجه خواهند شد.
طبق ماده ۵۸ قانون خدمت وظيفه عمومي، مشمولاني که مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح تا ۳ ماه باشد، ۹۰ روزاضافه خدمت و چنانچه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح بيشتر از ۳ ماه باشد تا ۱۸۰ روز اضافه خدمت خواهند داشت.
گفتني است، مشمولاني که مدت غيبت اوليه آنان بيش از يک سال ميباشد، علاوه بر ۶ ماه اضافه خدمت، مشمول فراري نيز محسوب شده و به مراجع صالح قضائي معرفي ميشوند.
شايان ذکراست: مشمولان و خانوادههاي آنان براي کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان به نشاني www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گويا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و يا کانال سازمان در پيام رسان سروش به نشاني khabaresarbazi@ از آخرين اخبار مربوطه مطلع شوند.


















