نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

واکنش مدیر کل سازمان جهانی بهداشت به کندی توزیع واکسن در ایران

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
واکنش مدیر کل سازمان جهانی بهداشت به کندی توزیع واکسن در ایران

خبرآنلاين/ مديرکل سازمان جهاني بهداشت با بيان اينکه توليد و توزيع عادلانه واکسن‌ها مهم‌ترين چالش پيش رو براي پايان دادن به مرحله حاد همه‌گيري کرونا است، گفت: در برخي کشورها هنوز کادر درمان و گروه‌هاي پرخطر واکسن دريافت نکرده‌اند.

تدروس ادهانوم، مديرکل سازمان جهاني بهداشت طي سخنراني با بيان اينکه اين نهاد بين المللي در حال حاضر ۳۶ ميليون دوز واکسن به ۸۶ کشور جهان تحويل داده است که در هفته جاري به حدود ۱۰۰ مورد نيز مي‌رسد، گفت: با اين وجود توليد و توزيع عادلانه واکسن‌ها همچنان مهم‌ترين چالش پيش رو براي پايان دادن به مرحله حاد همه‌گيري است.
وي با اشاره به اينکه طبق آمار رسمي اين سازمان، با وجود اينکه بيش از ۶۰۴ ميليون دوز واکسن در سراسر جهان ارائه شده است، اما شمار ابتلا و مرگ و مير ناشي از عوارض مرتبط با بيماري همه گير، از ۱۳۳ ميليون نفر مبتلا و ۲۸۸ جانباخته در سطح جهان فراتر رفته است، عنوان کرد: سازوکار کوواکس برنامه محافظت از ۲۰ درصد جمعيت کشورهاي عضو طرح را براي سال ۲۰۲۱ پيش بيني کرده است که عمدتا شامل گروه پرخطر در برابر ابتلا به کوويد ۱۹ نيز مي‌شود.
به گفته مديرکل سازمان جهاني بهداشت در برخي کشورها هنوز کادر درمان و گروه هاي پرخطر واکسن دريافت نکرده اند.
ادهانوم ادامه داد: از همه کشورها خواستيم که کارکنان بهداشت و افراد سالمند را در ۱۰۰ روز نخست سال۲۰۲۱ واکسينه کنند که اين هفته به صدمين روز مي رسيم.
وي تصريح کرد: اگرچه همه ما از تبعات همه گيري متاثر شده ايم، اما قشر فقير و حاشيه نشينان بار سنگين‌تري از نظر اقتصادي به دوش مي‌کشند.
مديرکل سازمان جهاني بهداشت با بيان اينکه قاره آمريکا با وجود دسترسي  به واکسن، بدترين آمار پاندمي (بيش از ۵۶ ميليون مبتلا و يک ميليون و ۳۰۰ هزار جانباخته) را نشان مي دهد، خاطر نشان کرد: اگرچه واکسيناسيون کرونا در ايران با کندي پيش مي‌رود و تاکنون بيش از ۲۵۰ هزار نفر واکسينه شده‌اند، در عين حال همه چشم به راه محموله‌هاي جديد واکسن و آماده شدن واکسن‌هاي توليد داخل هستند تا اين قطره‌ها بتوانند حداقل زندگي را قدري به شرايط عادي برگردانند.
ادهانوم گفت: با اين همه، هيچ واکسني به طور ۱۰۰ درصد تضمين نمي‌کند که فرد دريافت کننده هيچ گاه بيمار نشود.
وي بيان کرد: هرچند اطلاعات واکسيناسيون در سطح ملي محدود است، اما شواهد موجود نشان مي‌دهد موارد ابتلاء به بيماري پس از دريافت واکسن بسيار محدود هستند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar