نماد آخرین خبر

آب در تهران جیره بندی می شود؟

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آب در تهران جیره بندی می شود؟

ايسنا/ مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفته که علي رغم کاهش بارندگي ها و ايجاد محدوديت در تامين آب تهران اما تلاش ما اين است که در هيچ نقطه اي از تهران قطع آب نداشته باشيم و به طور کل موضوع جيره بندي آب در تهران در دستور کار نيست.

محمدرضا بختياري  با بيان اينکه بهره‌برداري از تصفيه‌خانه ششم آب تهران باعث شد تا شهر تهران با دغدغه نوبت‌بندي آب مواجه نشوند، اظهار کرد: اکنون ۵۰۰ ليتر آب در ثانيه از اين تصفيه‌خانه وارد شبکه مي‌شود و طي چند روز آينده با تکميل فرايند تصفيه به ۱۰۰۰ ليتر در ثانيه خواهد رسيد.

وي با بيان اينکه فروردين امسال بي‌سابقه‌ترين شرايط بارش در استان تهران بوده يعني ۲.۳ ميلي متر که اين رقم در مدت مشابه سال قبل ۱۳۲ ميلي‌متر ثبت شده است، گفت:  آمارهاي رسمي بيانگر کاهش ۳۷ درصدي بارش‌هاي استان نسب به سال آبي گذشته بوده به طري که از ابتداي سال جاري آبي تا پنجم خردادماه ۲۸۹ ميلي‌متر در استان تهران بارش ثبت شده که اين مقدار، سال گذشته ۴۵۷ ميلي‌متر بوده است.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: گزارش‌هاي هواشناسي حاکي از آن است که دماي هوا در خرداد امسال تا پايان تابستان در بخش بزرگي از کشور به‌طور ميانگين يک درجه گرم‌تر از ميانگين ۵۰ ساله است که اين مسئله متوليان امر آب‌رساني را با چالشي بزرگ روبرو خواهد کرد.

بختياري با بيان اينکه امسال تنها سالي است که ميزان بارندگي هيچ‌يک از استان‌هاي کشور حتي استان‌هاي شمالي به ميزان بارندگي پارسال نرسيده است، گفت: افزايش دماي هوا از يک سو و کاهش بي‌سابقه بارندگي‌هاي کشور در نيم قرن اخير از سوي ديگر شرايطي را فراهم کرده که بايد براي مصرف هر ليتر آب هم برنامه‌ريزي وجود داشته باشد اما گزارش‌ها حاکي از بي توجهي به مديريت مصرف آب در بخش‌هاي مختلف است.

به گفته وي، در اين ميان وضعيت ذخيره برفي سدها نيز حال و روز خوشي ندارد؛ سد لتيان ۴۴ درصد، سد اميرکبير (کرج) ۷۷ درصد و سد طالقان ۸۸ درصد در مقايسه با سال قبل کاهش ذخيره برفي دارند. افزون بر اين، قطع مکرر برق در شهر تهران افزايش محسوس مصرف آب را به دنبال داشت.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بيان اينکه تمام تلاش اين شرکت بر اين است که هيچ نقطه‌اي از اين استان با قطع آب مواجه نشود، گفت: يک ساعت قطع آب در تهران، خستگي را بر تن‌مان باقي مي‌گذارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره