مینو محرز: ایجاد حالت آهنربایی در فرد واکسینه شده جوک خنده دار است

باشگاه خبرنگاران/ يک متخصص بيماريهاي عفوني گفت: جذب فلزات بر روي بدن اصلا ربطي به واکسن کوويد ۱۹ ندارد.
مينو محرز متخصص بيماريهاي عفوني با حضور در برنامه مثبت سلامت شبکه سلامت با اشاره به محتواي منتشر شده در فضاي مجازي مبني بر ايجاد خاصيت آهنربايي در محدوده تزريق واکسن اظهار کرد: ايجاد حالت آهنربايي در بدن فرد واکسينه شده، جوک خنده داري است که از سوي ضد واکسنها منتشر شده است.
محرز ادامه داد: ضد واکسنها در دوران پاندمي بسيار خطرناک هستند و مردم بايد آگاه باشند که در صورت پيروي از ضد واکسنها خود را به کام مرگ ميکشانند، جذب فلزات بر روي بدن اصلا ربطي به واکسن کوويد ۱۹ ندارد، در همه واکسنها مقدار خيلي کمي جيوه وجود دارد.
او با بيان اينکه کساني که در صدد هستند تا مردم واکسن تزريق نکنند، در فضاي مجازي التهاب ايجاد ميکنند ادامه داد: به مردم اطمينان خاطر ميدهم که اصلا نگران نباشند.
اين متخصص بيماريهاي عفوني با اشاره به اينکه بدن افراد غير واکسينه يا افراد عادي حتي ممکن است حالت مغناطيسه داشته باشد گفت: اين موضوع ربطي به واکسن و بيماري کرونا ندارد، متاسفانه کساني که ضد واکسن هستند اين شايعات را مطرح ميکنند و سبب ايجاد نگراني در بين مردم شدهاند؛ لذا سرگرمي همراه با اضطراب جديد براي مردم از طريق فضاي مجازي ايجاد شده است.
تمامي واکسن ها عوارض دارند
او با اشاره به اينکه ممکن است واکسن عوارض گذرا داشته باشد گفت: همه واکسنها عوارض دارند، اما اين عوارض ناچيز است، آلودگي ذهني از طريق فضاي مجازي زياد شده و همه را دچار اضطراب کرده است، اين بيماري کشنده و معلول کننده دنيا را تحت تاثير قرار داده است، واکسن يک اصل در برابر پيشگيري است، هميشه ضد واکسنها در صدد ايجاد اضطراب در ميان مردم هستند، نبايد به گفتههاي چنين کساني اعتماد کرد.
محرز تصريح کرد: تزريق واکسن براي پيشگيري از کوويد۱۹ يک بايد و اصل است، تمام شايعاتي که در خصوص واکسن کرونا مطرح شده بايد بدانيم که صحت ندارد، زيرا ضد واکسنها به اين شايعات دامن ميزنند.
او با بيان اينکه سابقه واکسيناسيون سراسري در ايران در مقابل بيماري سرخک، سرخچه و اريون در مدت کوتاه را داريم گفت: وزارت بهداشت توانسته تمام ايران را در مقابل اين بيماريها واکسينه کند، خوشبختانه سرخک، سرخچه و اوريون در کشور ما ريشه کن شده، ولي کشورهاي همسايه اينگونه نيستند که بتوانند اين بيماريها را ريشهکن کنند.