تایید واکسن فایزر برای نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله در انگلیس
ايرنا/ سازمان تنظيم مقررات داروها و محصولات بهداشتي انگليس، تزريق واکسن کروناي شرکت آمريکايي «فايزر» و شرکت آلماني «بايون تک» را براي نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله در انگليس تاييد کرد.
به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه و آموزش ايرنا از روزنامه ديلي ميل، واکسن کروناي فايزر دسامبر سال گذشته براي تزريق به افراد بالاي ۱۵ سال به تصويب رسيد و اکنون مجاز است به افراد بالاي ۱۲ سال در انگليس نيز تزريق شود. چراکه طبق اعلام سازمان تنظيم مقررات داروها و محصولات بهداشتي «مزاياي اين واکسن بيشتر از هر خطري است».
سازمان تنظيم مقررات داروها و محصولات بهداشتي انگليس اعلام کرد: اکنون تصميم گيري در مورد ادامه واکسيناسيون اين گروه سني به عنوان بخشي از برنامه واکسيناسيون انگليس بر عهده کميته مشترک واکسيناسيون و ايمن سازي انگليس (JCVI) است.
کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله هم اکنون در آمريکا واکسن فايزر را دريافت مي کنند، اين در حالي است که فرانسه و آلمان در نظر دارند ارائه اين واکسن را به افراد اين گروه سني در ماه ميلادي جاري آغاز کنند. اداره بهداشت و مراقبت هاي اجتماعي انگليس اعلام کرد پس از تصميم JCVI، اين به روز رساني را در مورد واکسن فايزر ارائه داد.
«ژوئن راين» رئيس اجرايي سازمان تنظيم کننده داروها و محصولات بهداشتي انگليس، در بيانيه اي اعلام کرد که سازمان وي، اطلاعات کارآزمايي باليني واکسن فايزر را در کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله به دقت بررسي کرده است.
وي گفت: ما نتيجه گرفتيم که استفاده از واکسن کوويد -۱۹ شرکت هاي فايزر/ بايون تک براي اين گروه سني (۱۲ تا ۱۵ ساله) بي خطر و موثر است و مزاياي تزريق اين واکسن بيش از هر خطر احتمالي ناشي از دريافت آن است.
با اين حال، در حالي که بسياري از مناطق جهان در انتظار دريافت واکسن کرونا براي تزريق به افراد مسن و آسيب پذيرتر هستند، تزريق واکسن کرونا به افراد جوانتر در کشورهاي مرفه نگراني هايي را ايجاد کرده است.
سازمان بهداشت جهاني از کشورهاي ثروتمند درخواست کرده است که به جاي تزريق واکسن کرونا به افراد جوانتر، اين واکسن ها را به طرح «کوواکس» ارائه دهند.
به گزارش ايرنا، ويروس کرونا موسوم به «کوويد ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ ميلادي (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چين گزارش شد.
ابتدا از اين بيماري به عنوان ذاتالريه نام برده شد؛ اما کميسيون ملي بهداشت چين در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ميلادي (۹ دي ماه ۹۸) به صورت رسمي شيوع اين ويروس را در چين اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مديرکل سازمان جهاني بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسي تاکيد کرد که اگرچه واژه همهگير (pandemic) به دليل حساسيتي که دارد نبايد بدون دقت مورد استفاده قرار گيرد؛ اما ارزيابيهاي اين سازمان ويروس کرونا را «همهگير جهاني» شناسايي و اعلام کرد. اين ويروس در حال حاضر در بسياري از کشورها شيوع دارد.