شناسایی بیش از 10 هزار بیمار جدید کرونایی در کشور؛ 119 نفر مغلوب کرونا شدند

ايسنا/ بنابر اعلام وزارت بهداشت، طي ۲۴ ساعت گذشته در کشور ۱۰هزار و ۷۱۵ بيمار کوويد ۱۹ شناسايي شدند و متاسفانه ۱۱۹ بيمار نيز جان خود را به دليل اين بيماري از دست دادند.
بنابر اعلام مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت بهداشت، تا کنون ۴ ميليون و ۳۵۴ هزار و ۴۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۸۵۱ هزار و ۲۰۷ نفر نيز دُز دوم را تزريق کرده اند و مجموع واکسن هاي تزريق شده در کشور به ۵ ميليون و ۲۰۵ هزار و ۶۵۲ دُز رسيد.
از ديروز تا امروز ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معيارهاي قطعي تشخيصي، ۱۰ هزار و ۷۱۵ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي شد که هزار و ۲۴۶ نفر از آنها بستري شدند.
مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به سه ميليون و ۳۹ هزار و ۴۳۲ نفر رسيد.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۹ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۸۲ هزار و ۲۱۷ نفر رسيد.
خوشبختانه تا کنون دو ميليون و ۶۶۶ هزار و ۶۰۱ نفر از بيماران، بهبود يافته و يا از بيمارستانها ترخيص شده اند.
3 هزار و ۴۱۶ نفر از بيماران مبتلا به کوويد۱۹ در بخش هاي مراقبت هاي ويژه بيمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۱ ميليون و ۶۹۱ هزار و ۵۳۶ آزمايش تشخيص کوويد۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۳ شهر کشور در وضعيت قرمز، ۲۰۸ شهر در وضعيت نارنجي، ۲۲۷ شهر در وضعيت زرد قرار دارند.