آغازنخستین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی بافت های شهری در مجاورت گسل های فعال
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
باشگاه خبر نگاران/نخستين کنفرانس ملي بهسازي و مقاوم سازي بافت هاي شهري در مجاورت گسل هاي فعال جهت ارتقا سطح آگاهي مهندسين و متخصصين زلزله شناسي در تبريز آغاز شد.
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز، ارزيابي آسيب پذيري لرزه اي سازه ها ، ترميم ، نوسازي و مقاوم سازي سازه ها ، بهسازي و مقاوم سازي سازه هاي تاريخي و فرسوده شهري در مقابل زمين لرزه ها ، شريان هاي حياتي ، سازه هاي غير ساختماني و صنعتي و آناليز مخاطرات لرزه اي و ريزپهنه بندي و همچنين کاربرد فناوري هاي نوين در مديريت بحران محورهاي اين کنفرانس هستند.
به گفته دبير علمي اين کنفرانس 450 مقاله ازسراسر کشور دريافت شده که از اين تعداد 110 مقاله انتخاب گرديده است.
قنبري در خصوص ضرورت برگزاري اين کنفرانس گفت: در موقع وقوع زلزله آتش سوزي ها و همچنين گازرساني و آبرساني و برق رساني دچار اختلال مي شوند و تردد امکان پذير نمي باشد بنابراين بايستي ساختمان ها ، بيمارستانها و پل ها را طوري بسازيم که اين مشکلات کمتر شوند .
وي افزود با توجه به زلزله خيزبودن کشورمان و همچنين وقوع زلزله ارسباران در استان بايستي با برگزاري چنين کنفرانس هايي سعي شود تلفات ناشي از حادثه زلزله را کم کرد.
رئيس مديريت بحران کشور نيز در اين کنفرانس بر ضرورت نظارت بر ساخت و سازهاي شهري تاکيد کرد و گفت: از 72 هزار بافت فرسوده کشور مطالعات 52 هزار بافت در 311 طرح انجام شده است .
قدمي افزود شهر تبريز از لحاظ فرسوده بودن بخش شهري بعد از تهران دومين شهر فرسوده است و اين فرسوده بودن سبب مي شود که در هنگام وقوع زلزله هاي با ريشتر کم هم شاهد تالفات جاني و مالي فراوان باشيم.
وي همچنين گفت مهندسين ايراني بايد به تعهدات خود در قبال ساخت ساختمان هاي ضد زلزله پايبند باشند و با ساخت ساختمان هاي مقاوم به زلزله تلفات ناشي از زلزله را به حداقل برسانند. /