معاون امور فرهنگی کمیته امداد خبر داد: آغاز برگزاری اردو برای 23 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
باشگاه خبرنگاران/ ميرشکار از آغاز رسمي فعاليتهاي تابستانه اوقات فراغت براي 23 هزار و 600هزار نفر از خانوادههاي تحت پوشش اين نهاد خبر داد.
اکبر ميرشکار معاون امور فرهنگي کميته امداد امام خميني در نشست خبري امروز خود با اشاره به فرا رسيدن فصل تابستان و برنامه ريزي هدفمند براي ساماندهي اوقات فراغت جوانان و خانوادههاي آنان گفت: روز شنبه 31خرداد سي و دومين اردوها و کانونهاي فرهنگي کميته امداد با حضور تعدادي از مسئولين عالي رتبه کشوري و مسئولين کميته امداد به صورت رسمي افتتاح ميشود.
معاون امور فرهنگي کميته امداد در ادامه بيان داشت:براي بحث ورود به اوقات فراغت مددجويان در تابستان در 20اردوگاه کشوري با شعار محبت، ديانت،شادابي، نوآوري و کار آفريني ميزبان 23هزار و 600 نفر از خانواده هاي تحت پوشش، ميزبان 4هزار و 500دانشجو تحت پوشش، 22 هزار نفر از دانش آموزان و همچنين ميزبان 22 هزار و 860 نفر از مادران و دختران روستايي تحت پوشش خواهيم بود.
وي در ادامه با اشاره به اينکه پرداختن به موضوع اوقات فراغت ميتواند نتايج مثبتي به همراه داشته باشد بيان داشت: در بين 324هزار نفر افراد فعال تحت پوشش اين نهاد 16 درصد اوقات فراغت خود را با مطالعه پرميکنند، 2درصد در کانونهاي فرهنگي و مساجد، درصد با تفريح و ورزش، و 2 درصد مهارت آموزي و شرکت در آموزشهاي فني و حرفه اي،19درصد در ساير موارد اوقات فراغت خود را پر ميکنند که اعلام خود مددجويان و بررسيهاي به عمل آمده مشخص شد که 45درصد هيچ برنامه مشخصي براي پرکردن اوقات فراغت خود ندارند.
ميرشکار با بيان اينکه با هدف غني سازي اوقات فراغت جوانان راهبردهاي اساسي تنظيم شده است، به نگاه اين نهاد در خصوص برنامه ريزي براي اوقات فراغت خانوادههاي تحت پوشش اشاره کرد و بيان داشت: اولين و مهمترين نگاه ما به پرکردن اوقات فراغت خانواده ها است که با توجه به نيازهاي فرهنگي و اجتماعي براي مناطق مختلف برنامهريزيهاي مختلفي صورت گرفته است و بدليل محدوديتهاي مالي اوليتبندي را مبناي کار قرار داده و در هيچ زماني به صورت مقطعي عمل نخواهيم کرد.
وي با بيان اين که شيوه هاي آموزشي و محتواي آنها بومي شده است تصريح کرد: نگاه ما در برگزاري اردوها به صورت فرآيندي و مديريت هوشمند است.
وي تصريح کرد: در اين اردوها 3300 نفر از نيروهاي موظفي آموزش و پرورش با کميت امداد همکاري ميکنند.
ميرشکار با بيان اينکه اردوها در سه بخش محتوا برنامه و فعاليت ها برگزار ميشود گفت: اردوهاي خانوادگي، اردوهاي ويژه ماه مبارک رمضان، اردوهاي دانشجويي، اردوهاي دختران روستايي از جمله اردوهايي است که در طول تابستان برگزار ميشود.
وي در ادامه با بيان اينکه 44درصد از مددجويان اين نهاد دچار افسردگي هستند به يکي از نتايج مثبت برگزاري اين اردوهاي اشاره و تصريح کرد: شناسايي و رفع دغدغههاي رواني و تقويت باورها و بينش مخاطبان فراگيري مهارتهاي مختلف زندگي از نتايج مثبت برگزاري اردوهاست.
*راه اندازي 500 پايگاه تابستانه دانشآموزي
معاون امور فرهنگي کميته امداد در ادامه از فعاليت 107 کانون فرهنگي دائم در سراسر کشور خبر داد و گفت: اين مراکز بيش از 40 هزار عضو ثابت دارند که از 150 ساعت آموزش در سرفصلهاي مختلف بهرهمند ميشود.
وي با بيان اينکه 500 پايگاه تابستانه در سراسر مدارس کشور با همکاري آموزش و پرورش راهاندازي خواهد شد گفت: در اين پايگاهها که با منابع مالي کميته امداد فعال ميشوند 70درصد دانش آموزان تحت پوشش و همچين 30 درصد از دانشآموزان عادي در کنار هم آموزش خواهند ديد.
همچنين 320 هزار متون آموزشي با محوريت ارتقاي سطح سبک زندگي ديني خانواده ها منتشر شده که در بين اين دانش آموزان توزيع خواهد شد.
وي در پايان با اشاره به بخش جشنوارهاي اوقات فراغت تابستانه خاطرنشان کرد:100هزار نفر در رشتههاي مختلف هنري، ورزشي و قرآني در سطح شهرستان تا ملي با يکديگر رقابت ميکنند.