سرپرست وزارت بهداشت: فرهنگسازی اولین عامل بازدارنده از تخلفات رانندگی است/ ایمنی خودروها کمتر مورد توجه قرار می گیرد
مهر
بروزرسانی
مهر/ سرپرست وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي فرهنگسازي را اولين عامل بازدارنده از تخلفات رانندگي دانست.
محمد حسن طريقت منفرد شامگاه چهارشنبه در سومين همايش بين المللي کاهش بار حوادث ترافيکي در شيراز گفت: آموزش و اطلاع رساني گسترده مي تواند از توسعه و افزايش تخلفات رانندگي و در کنار آن سوانح رانندگي جلوگيري کند.
وي تصريح کرد اما در اين ميان بايد توجه داشت که ساخت يک تيزر تبليغاتي و پخش آن در صدا و سيما نمي تواند به تنهايي تاثير مثبتي در جامعه داشته باشد.
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با بيان اينکه سالها پيش در يکي از کشورهاي خارجي فيلمي را براي استفاده از کمربند ايمني ساخته بودند يادآور شد: در اين فيلم قوي ترين مرد دنيا در آن زمان را نشان دادند که در يک خودرو نشسته و زماني که اين خودرو با سرعت 40 کيلومتر در ساعت ترمز مي کند اين مرد قدرتمند به داخل شيشه پرتاب مي شود.
وي افزود: تاثير اين فيلم به حدي بود که قبل از شروع اجباري شدن بستن کمربند ايمني در آن کشور 80 درصد از مردم استفاده از کمربند ايمني را جدي گرفتند.
طريقت منفرد با اشاره به اينکه استفاده نادرست از بيمه نيز از جمله مباحثي است که تخلفات رانندگان را افزايش داده است، گفت: بحث بيمه در سراسر جهان مطرح است اما در کشور ما توجه به نکات ريز اين مجموعه انجام نشده است.
سرپرست وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي تصريح کرد: امروز خودروهاي سنگين در جاده هاي کشور هر کاري را که دلشان بخواهد انجام مي دهند چرا که پشتوانه بيمه را دارند در حالي که نبايد خودرو سنگيني را که ساخت آن به بيش از 40 سال قبل باز مي گردد اين گونه بيمه شود.
وي تاکيد کرد: سلامت خودرو نيز بايد مد نظر قرار داده شود که متاسفانه در کشور ما سلامت و ايمني خودروها کمتر مورد توجه قرار گرفته و در اکثر حوادث عوامل انساني را مقصر مي دانيم.