نماد آخرین خبر

طوفان، 2 هزار نفر را در سیستان و بلوچستان راهی بیمارستان کرد

منبع
فارس
بروزرسانی
طوفان، 2 هزار نفر را در سیستان و بلوچستان راهی بیمارستان کرد

فارس/ مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در پی وقوع طوفان و ریزگرد در منطقه سیستان ۲ هزار و ۱۰۷ نفر به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه کردند که ۱۳۶ نفر همچنان بستری هستند.

مجید محبی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در پی موج جدید وزش باد در منطقه سیستان از ۲۸ شهریور تا ۲ مهرماه تاکنون در پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز ۲ هزار و ۱۰۷ نفر از مردم این منطقه‏ راهی بیمارستان و مراکز درمانی شدند که از این تعداد ۱۳۶ نفر اکنون بستری هستند.
وی افزود: مشکل تنفسی، قلبی و چشمی از عمده مشکلات مردم در این مدت بوده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در پی تصادف رخ داده ناشی از کاهش میدان دید نیز سه نفر فوت شدند.
وی ادامه داد: تمامی نیروهای ‏امدادی و خدمات‌رسان در مسیرهای ارتباطی منطقه سیستان آماده‌باش ‏هستند تا در صورت نیاز اقدام به کمک‌رسانی به شهروندان کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره