نماد آخرین خبر

واکنش آرتتا به هند جنجالی گابریل مقابل بایرن

منبع
طرفداري
بروزرسانی
واکنش آرتتا به هند جنجالی گابریل مقابل بایرن

طرفداری/ سرمربی آرسنال می‌گوید داور بازی با بایرن مونیخ در صحنه هند گابریل تصمیمی معقولانه گرفته است
میکل آرتتا، سرمربی آرسنال معتقد است داور در بازی سه شنبه لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ، با نگرفتن پنالتی پس از هند جنجالی گابریل، به عقلش رجوع کرده و تصمیمی معقولانه گرفته است.
در نیمه دوم دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، داوید رایا ضربه دروازه را به سمت گابریل فرستاد اما مدافع برزیلی که متوجه شروع شدن بازی نبود، با دستش توپ را روی خط شش قدم کاشت و بازی را شروع کرد. گلن نیبری، داور مسابقه دستور به ادامه بازی داد؛ این در حالی بود که بازیکنان خشمگین بایرن اعتراض می‌کردند.
توماس توخل، سرمربی بایرن مونیخ، بعداً نیبری را متهم کرد که صرفا به دلیل بچه‌گانه بودن این اشتباه از این اتفاق چشم‌پوشی کرده است. به گزارش دیلی میل، میکل آرتتا پیش از بازی لیگ برتر روز یکشنبه مقابل استون ویلا در خصوص این جنجال داوری گفت:
 بله، من متوجه آن صحنه شدم، به خصوص بعد از اینکه واکنش خاصی از بازیکنان بایرن دیدم. داوران از قانون استفاده کردند و قانون می‌گوید تصمیم معقولانه بگیرید. پنالتی در صورتی است که تیم خطاکار از چیزی سود ببرد و این در حالی بود که ما از آن اتفاق سودی نبردیم. 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره