خبر ورزشي/ اخيراً عکسي از باستين شواين اشتايگر در حال قدم زدن با زني در نيويورک که در سايتهاي اجتماعي منتشر شده، سوژه نشريات و وبسايتهاي آلماني است.
شواين اشتايگر که بهخاطر مصدوميت، تيمملي آلمان را همراهي نميکند و اخيراً به عنوان کاپيتان جديد تيمملي هم انتخاب شد، به ظاهر براي گذران دوران نقاهت به نيويورک رفته اما در اين سفر سارا براندر نامزدش او را همراهي نميکند بلکه تنيسور شماره 10 زنان جهان «آنا ايوانوويچ» در عکس کنار او ديده ميشود.
البته اين اواخر سارا و باستين زياد کنار هم در انظار عمومي ديده نشده بودند و در تولد 30 سالگي باستين در ايبيزا هم اثري از سارا نبود. همين مسئله سبب شده بود تا شايعه جدايي آنها جديتر از گذشته شود. به نوشته روزنامه بيلد رابطه باستين و آنا ايوانوويچ با وساطت دوست مشترک تنيسورشان آندرهآ پتکوويچ فراهم شده است.
اخيراً شواين اشتايگر در فيسبوک، آنا ايوانوويچ را به چالش سطل آب يخ دعوت کرده بود و همين موضوع نشان از رابطه دوستانه آنها در دو ماه اخير دارد. در عکسي ديگر در نيويورک، باستين در کنار استــفان هامان دوست بسکتباليستش و آنا ايوانوويچ ديده ميشود. اين در حالي است که تا همين اواخر از ايوان پائونيچ بسکتباليست حرفهاي صرب به عنوان نامزد آنا ايوانوويچ نام برده ميشد.