نماد آخرین خبر

سیمئونه: بارسلونا بهترین فوتبال لالیگا را ارائه می‌کند!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سیمئونه: بارسلونا بهترین فوتبال لالیگا را ارائه می‌کند!

ورزش 3/دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، معتقد است در حال حاضر بارسلونا با توجه به شکل فوتبالی که ارائه می‌کند بهترین تیم لالیگا به حساب می‌آید.
 حساس‌ترین بازی از هفته بیست و سوم رقابت های لالیگا با تساوی ۱-۱ رئال مادرید و اتلتیکو مادرید به پایان رسید تا بارسلونا و هانسی فلیک برنده اصلی این تقابل نزدیک با توجه به شرایط جدول لقب بگیرند.
چرا که در جدول فعلی لالیگا، رئال مادرید با کسب این تساوی ۵۰ امتیازی شد و اتلتیکو نیز با ۴۹ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت و حالا بارسلونا بهترین فرصت را دارد تا با کسب پیروزی مقابل سویا در رامون سانچز پیسخوان به دو امتیازی رئال در صدر جدول برسد چرا که بلوگرانا اکنون با ۴۵ امتیاز در رتبه سوم قرار دارد.
دیه‌گو سیمئونه، سرمربی روخی بلانکو، در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت:" در نیمه کار را خیلی خوب پیش بردیم هرچند که می‌توانستیم استفاده بهتری از موقعیت های گلزنی داشته باشیم.
در نیمه دوم آنها خیلی زود به گل رسیدند و عملکرد بهتری داشتند. با این حال در بیست دقیقه اول موقعیت های گلزنی فراوانی داشتیم و می‌توانستیم کار را تمام کنیم
- از دست رفتن دو امتیاز

همانطور که گفتم با احترام به تمام نظرات می‌توانستیم در نیمه اول بهتر عمل کنیم اما از موقعیت های گلزنی استفاده نکردیم. در نیمه دوم اما رئال فشار بیشتری آورد اما روی ضد حملات می‌توانستیم بازهم به گل برسیم.
- تعویض ها
زمانی که سورلوث و کوره آ به بازی آمدند ساختار دفاعی تیم بهتر شد. تعویض ها به ما برای حفظ نتیجه ثبات بهتری داد و در نهایت امیدوار بودیم که بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم.
- پنالتی اتلتیکو مادرید 
همه چیز مشابه پنالتی ای که در بازی بیلبائو مقابل خیرونا گرفته شد بود. داور این تصمیم را به درستی گرفت و من فکر میکنم جریمه بازیکن خطا کار رئال مادرید می‌توانست حتی کارت قرمز باشد.
- آیا این تساوی به سود بارسلونا خواهد بود؟
باید اعتراف کنم که بارسلونا در این فصل بهترین تیم لالیگا بوده و قشنگ ترین فوتبال را ارائه می‌کنند. اگر فردا موفق به شکست سویا شوند، شرایط جدول فشرده تر خواهد شد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره