نماد آخرین خبر

دوری یک ماهه آنتونی دیویس از NBA

منبع
تسنيم
بروزرسانی
دوری یک ماهه آنتونی دیویس از NBA

تسنیم/ستاره جدید تیم بسکتبال دالاس موریکس به دلیل مصدومیت، یک ماه از میادین به دور خواهد بود.
اولین بازی آنتونی دیویس برای تیم بسکتبال دالاس موریکس در لیگ NBA، در شرایطی پرتنش، شروع خوبی داشت اما پایان بدی رقم خورد.
ستاره جدید موریکس در نخستین بازی خود با پیراهن دالاس دچار کشیدگی عضله نزدیک‌کننده پای چپ شد و طبق گزارش ESPN، انتظار می‌رود چندین هفته از میادین دور باشد. گفته می‌شود که این غیبت ممکن است تا یک ماه طول بکشد.
دیویس این مصدومیت را در کوارتر سوم بازی ماوریکس مقابل هیوستون راکتس در روز شنبه متحمل شد. او با پای خود زمین را ترک کرد اما کاملاً ناراحت به نظر می‌رسید و پس از اعلام وضعیت مشکوک، دیگر به بازی بازنگشت.
هم دیویس و هم جیسون کید، سرمربی دالاس موریکس، شدت مصدومیت را کم‌اهمیت عنوان کردند.
غیبت دیویس به این معناست که حداقل دو غایب در بازی آل‌استار NBA 2025 حضور خواهند داشت. ستاره میلواکی باکس، یانیس آنتتوکومپو، نیز به دلیل کشیدگی عضله ساق پا انتظار می‌رود این رویداد را از دست بدهد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره