نماد آخرین خبر

گزارش کالچو مرکاتو از آینده مبهم طارمی در اینتر

منبع
تسنيم
بروزرسانی
گزارش کالچو مرکاتو از آینده مبهم طارمی در اینتر

تسنیم/رسانه معتبر ایتالیایی از احتمال جدایی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران از اینتر در تابستان ۲۰۲۵ خبر داد.
سایت «کالچو مرکاتو» ایتالیا گزارشی با تیتر «مهدی طارمی زیر ذره‌بین: مهاجم ایرانی نه اینزاگی را متقاعد کرده، نه اوک‌تری را» درباره وضعیت مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر نوشت و از احتمال جدایی طارمی از نراتزوری در پایان فصل 25-2024 نوشت.
در این گزارش آمده است: «رویه استفاده از بازیکنان برای جانشینی دو مهاجم اصلی اینتر مشخص بود. پس از لائوتارو مارتینز و مارکوس تورام که در ترکیب اصلی به میدان می‌رود، مهدی طارمی گزینه اصلی برای ورود به زمین به‌جای یکی از آنها به شمار می‌رفت. به نظر می‌رسد حالا همه چیز عوض شده است.
این فرضیه در لچه و مواجهه طارمی با مشکلی از ناحیه شکم آغاز شد؛ مسئله‌ای که اجازه نداد این بازیکن یک هفته در بهترین فُرم خود باشد. از زمان بازگشت مهاجم ایرانی و در دو مسابقه اینتر مقابل فیورنتینا (در سری A و جام حذفی ایتالیا)، آرناتوویچ گزینه اول اینزاگی برای تعویض بود. انتخابی فنی که ممکن است بازتاب‌هایی در ماه‌های آینده داشته باشد.
عملکرد مهاجم سابق پورتو تاکنون راضی‌کننده نبوده و هماهنگی او با تیم اینتر بسیار کُند است. دیدار با یوونتوس می‌تواند یک نشانه دیگر در این راستا باشد. تورام از ناحیه قوزک دچار مشکل شده و طارمی در تمرین صبح روز جمعه، پیراهن تیم اصلی را پوشیده بود. با این حال بهتر است چیزی را تا عصر روز یکشنبه قطعی ندانیم. آرناتوویچ هم مانند تورام با دردی عضلانی مواجه شده است.
باید مسئله را در ماه ژوئن بررسی کنیم، اما عملکرد طارمی در دوسوم فصل ناامیدکننده بوده و اوک‌تری (مالک باشگاه اینتر) اگر چند ماه زودتر روی کار آمده بود، دست به این انتقال نمی‌زد. چه کسی می‌داند؛ شاید مالک آمریکایی خودش برای یک انتقال دیگر دست به کار شود. با در نظر گرفتن این موضوع که حقوق طارمی کم نیست و سن او به باشگاه اجازه نمی‌دهد تا روی این قرارداد (برای فروش بازیکن) در آینده سرمایه‌گذاری کند.
آمار طارمی بی رحمانه است؛ یک گل در سری A، یک گل در لیگ قهرمانان اروپا و یک گل در سوپرجام. این آمار برای بازیکنی که حداقل روی کاغذ مهاجم سوم اینتر بود، تقریباً «هیچ» محسوب می‌شود. بنابراین اجتناب‌ناپذیر است که شاید فقط آرناتوویچ و کوره‌آ نباشند که در تابستان از اینتر جدا می‌شوند. مهاجم سابق پورتو هم از حالا تا پایان فصل باید حس کند زیر ذره‌بین قرار دارد.»
مهدی طارمی تاکنون هزار و 162 دقیقه در ترکیب اینتر به میدان رفته و آمار سه گل و پنج پاس گل را از خود بر جای گذاشته است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره