نماد آخرین خبر

دستور برگزاری جلسه اضطراری در اینتر

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
دستور برگزاری جلسه اضطراری در اینتر

ورزش 3/مدیران اینتر پس از شکست غیرمنتظره مقابل یوونتوس جلسه اضطراری برگزار خواهند کرد.بر اساس گزارش‌ رسانه های ایتالیایی، تمامی اعضای تیم مدیریت ارشد اینتر در محل تمرین باشگاه برای جلسه‌ای که به منظور تقویت روحیه تیم و کادر فنی پس از شکست ناامیدکننده ۱-۰ مقابل یوونتوس در سری آ برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.
نراتزوری‌ در حال حاضر در رده دوم جدول لیگ قرار دارد و تنها دو امتیاز با صدرنشین فاصله دارد. بر اساس گزارش‌ گاتزتا دلو اسپورت، مدیران اینتر تصمیم گرفته‌اند تا امروز جلسه‌ای در محل تمرین باشگاه برگزار کنند. هدف این است که پس از باخت ۱-۰ مقابل یوونتوس در روز یکشنبه، وضعیت را بررسی کرده و شرایط رابه گونه ای کنند که تیم دوباره به مسیر برد برگردد.
بازیکنان روز دوشنبه برای استراحت و ریکاوری یک روز مرخصی داشتند، به همین دلیل هنوز جلسه کاملی برای تحلیل وضعیت برگزار نشده است.
انتظار می‌رود رئیس باشگاه، به په ماروتا، به همراه مدیران پیرو آئوسیلیو، داریو باچین و معاون رئیس، خاویر زانتی، در این جلسه حضور داشته باشند. آنها با شکست مقابل یوونتوس فرصت را برای عبور از ناپولی و قرار گرفتن در صدر جدول از دست دادند.
تیم سیمونه اینزاگی تنها چهار امتیاز از چهار بازی اخیر خود کسب کرده و در دو بازی اخیر خارج از خانه خود، مقابل یوونتوس و فیورنتینا، شکست خورده است.
با این حال، هنوز دلایل زیادی برای امیدوار بودن برای نراتزوری‌ وجود دارد: آنها هم‌اکنون در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا حضور دارند و در ماه مارس یک دیدار مستقیم با ناپولی در سری آ پیش رو دارند که می‌تواند رقابت قهرمانی را تحت تأثیر قرار دهد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره