نماد آخرین خبر

تجلیل از قهرمانان اتومبیلرانی در سال ۱۴۰۳

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تجلیل از قهرمانان اتومبیلرانی در سال ۱۴۰۳

تسنیم/جشن ۶۲ سالگی مسابقات اتومبیلرانی ایران و تجلیل از قهرمانان سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
آیین تجلیل از قهرمانان سال رشته اتومبیلرانی سرعت و گرامیداشت 62 سالگی مسابقات اتومبیلرانی ایران با حضور جمع کثیری از قهرمانان، پیشکسوتان و خانواده بزرگ این رشته در تهران برگزار شد.
این مراسم فرصتی بود تا دستاوردهای بزرگ فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی در سال‌های اخیر مرور شود و تلاش‌های قهرمانان و دست‌اندرکاران این رشته پرهیجان مورد تقدیر قرار بگیرد.
مازیار ناظمی، رئیس فدراسیون در این مراسم گفت: سال 1403 شاهد برگزاری سه راند حرفه‌ای و منظم از مسابقات اتومبیلرانی بودیم که با رعایت بالاترین استانداردهای فنی و نظم مثال‌زدنی توانست جایگاه این رشته را در ورزش ایران ارتقا دهد. امسال به 70 رویداد داخلی دست یافتیم و 16 اعزام بین‌المللی تیمی و فردی داشتیم. اکنون با افتخار شش عضو ایرانی در کمیسیون‌های جهانی داریم و برای اولین بار، یک بانوی ایرانی قهرمان هم‌زمان عضو کمیسیون‌های زنان فدراسیون جهانی موتورسواری و اتومبیلرانی شده است.
وی افزود: در چهار سال گذشته، نزدیک به 300 رویداد در ده کمیته مختلف فدراسیون در سراسر کشور برگزار کرده‌ایم و این امر نشان‌دهنده تلاش بی‌وقفه خانواده فدراسیون برای گسترش و تقویت ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی است.»
در این مراسم، احکام قهرمانی 9 قهرمان برتر سال 1403 در رشته سرعت به آن‌ها اهدا شد. این رقابت‌ها با نظم و کیفیت فنی بالا، بستری مناسب برای نمایش توانمندی‌های ورزشکاران و ارتقای سطح این رشته در کشور فراهم کرد.

جشن 62 سالگی مسابقات اتومبیلرانی ایران، که با شور و نشاط ویژه‌ای همراه بود، نمادی از قدمت و افتخار این رشته در ایران و تداوم تلاش‌ها برای روزهای روشن‌تر آینده است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره