نماد آخرین خبر

استقلال به دنبال پایان انتظار ۶ ساله در آزادی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
استقلال به دنبال پایان انتظار ۶ ساله در آزادی

باشگاه خبرنگاران/تیم فوتبال استقلال تهران بیش از ۶ سال است که در ورزشگاه آزادی و در رقابت‌های آسیایی موفق به کسب پیروزی نشده است.
 تیم فوتبال استقلال تهران امشب در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه آزادی به مصاف النصر عربستان می‌رود. این دیدار حساس در شرایطی برگزار می‌شود که آبی‌پوشان پایتخت بیش از ۶ سال و ۱۰ ماه است که در این ورزشگاه در رقابت‌های آسیایی طعم پیروزی را نچشیده‌اند.
آخرین برد خانگی استقلال در آزادی به دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل ذوب‌آهن در سال ۲۰۱۸ بازمی‌گردد، جایی که شاگردان وینفرد شفر با نتیجه ۳ بر یک حریف خود را شکست دادند و راهی مرحله بعد شدند. نکته جالب اینجاست که در آن بازی، قضاوت مسابقه بر عهده احمد الکاف، داور عمانی بود که امشب نیز وظیفه قضاوت دیدار استقلال و النصر را بر عهده دارد.
استقلال که با پشت سر گذاشتن مرحله گروهی، خود را به این مرحله رسانده، در یکی از مهم‌ترین دیدار‌های فصل خود برابر تیم پرستاره النصر قرار می‌گیرد. نماینده عربستان با ستاره‌هایی، چون سادیو مانه  یکی از مدعیان جدی قهرمانی در این رقابت‌ها محسوب می‌شود و انگیزه زیادی برای عبور از سد استقلال دارد.
شاگردان میودراگ بوژوویچ اما امیدوارند با حمایت هواداران خود در ورزشگاه آزادی، به طلسم طولانی‌مدت خود در این ورزشگاه پایان دهند. 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره