نماد آخرین خبر

مدافع استقلال خوزستان: رضا شکاری قبول کرد که مرا هُل داده است!

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مدافع استقلال خوزستان: رضا شکاری قبول کرد که مرا هُل داده است!

تسنیم/ مدافع راست تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: رضا شکاری قبول کرد که مرا هل داده است و داور به درستی گل سپاهان را مردود اعلام کرد.
علی هلیچی درباره بازی تیمش برابر سپاهان که به نتیجه تساوی یک - یک انجامید، گفت: در شرایط سختی قدم به این مسابقه گذاشتیم. ما چند بازیکن را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداشتیم و از طرفی شکست در دو بازی گذشته باعث شد تا تحت فشار قرار بگیریم. با توجه به مشکلاتی که در بحث پرواز به وجود آمد با اتوبوس به اصفهان رفتیم، ولی با همه این سختی توانستیم بازی خوبی انجام دهیم. ما حتی می‌توانستیم بازی را هم ببریم و اگر بیفوما آن موقعیت تک به تک را چیپ نمی‌‌زد، احتمال داشت حتی برنده شویم.
وی راجع به گل رضا شکاری در نیمه اول دیدار سپاهان - استقلال خوزستان که در نهایت مردود اعلام شد، تصریح کرد: شک نکنید که او مرا هُل داد و گل این بازیکن به درستی مردود اعلام شد. حتی من با خودش هم صحبت کردم و شکاری قبول کرد که مرا هُل داده و داور به درستی گل سپاهان را مردود اعلام کرده است. فیلم صحنه گل نشان می‌دهد که شکاری با دو دستش مرا شارژ کرد و این باعث شد تعادلم را از دست بدهم.
مدافع راست تیم فوتبال استقلال خوزستان در مورد اعلام پنالتی به سود سپاهان و اینکه آیا خطایی در آن صحنه انجام داد، تصریح کرد: من چند بار فیلم آن صحنه را دیدم و هنوز هم نمی‌دانم داور چرا پنالتی گرفت. وقتی داور سوت زد تصور کردم می‌خواهد به نشانه تمارض به شکاری اخطار بدهد، ولی به شکلی عجیب تصمیم به اعلام پنالتی گرفت. من هیچ برخوردی با شکاری نداشتم و هر چقدر فکر می‌کنم نمی‌دانم به کجای این بازیکن ضربه زدم که داور پنالتی گرفت!‌جالب اینجاست که این صحنه به VAR هم نرفت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره