تراکتور هم برای صعود تیپ زد!

ورزش 3/در حالی که بازی رفت تراکتور و التعاون در تبریز با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود، کاروان تراکتور امروز برای دیدار برگشت راهی شهر بُرَیدَه عربستان شدند تا در این شهر خود را برای مسابقه حساس سهشنبه شب آماده کنند.
کاروان تراکتور پس از ورود به عربستان با استقبال گرم باشگاه التعاون مواجه شد و مسئولان این باشگاه با اهدای گل به بازیکنان و کادرفنی تراکتور از آنها استقبال کردند و ورودشان به عربستان را خوشامد گفتند.
نکته جالب این سفر، پوشش هماهنگ بازیکنان و اعضای تیم بود. آنها با کتوشلوارهای ست و ظاهری آراسته وارد عربستان شدند که این موضوع جلوه خاصی به حضورشان در این کشور بخشید.
تراکتور فردا آخرین تمرین خود را در شهر بُرَیدَه برگزار میکند تا با آمادگی کامل در دیدار سرنوشتساز برابر التعاون به میدان برود. شاگردان اسکوچیچ امیدوارند با یک نتیجه مطلوب، راهی مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان آسیا شوند.