نماد آخرین خبر

یووه تماس با جانشین موتا را تکذیب کرد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
یووه تماس با جانشین موتا را تکذیب کرد

ورزش 3/تیاگو موتا، سرمربی یوونتوس، این روزها، پس از باخت ۴-۰ مقابل آتالانتا سخت تحت فشار است، اما کریستیانو جونتولی، مدیر این باشگاه، تماس با ایگور تودور را تکذیب کرد.
  موتا تا سال ۲۰۲۷ با این باشگاه قرارداد دارد، اما نتایج ضعیف این فصل ممکن است یوونتوس را متقاعد کند که برای فصل بعد مربی خود را تغییر دهد.  
گزارش‌هایی منتشر شده بود که جونتولی پس از باخت تحقیرآمیز ۴-۰ مقابل آتالانتا، با ایگور تودور، مدافع سابق یوونتوس، تماس گرفته است، اما به گزارش کوریره دلو اسپورت، مدیر یوونتوس این موضوع را تکذیب کرده است.  
یوونتوس در حال حاضر ۹ امتیاز کمتر از اینتر، صدرنشین سری آ، دارد و از لیگ قهرمانان و کوپا ایتالیا نیز حذف شده است. باخت روز یکشنبه مقابل آتالانتا بدترین شکست خانگی یوونتوس از سال ۱۹۶۷ تاکنون بود.  
جونتولی کمتر از یک ماه پیش، پس از حذف یوونتوس از کوپا ایتالیا توسط امپولی، اعتماد خود به تیاگو موتا را تأیید کرده بود.  
اگر یوونتوس تصمیم بگیرد با این بازیکن سابق تیم ملی ایتالیا راه خود را جدا کند، آنتونیو کونته، جان پیرو گاسپرینی، ایگور تودور، استفانو پیولی و روبرتو دزربی به‌عنوان گزینه‌های احتمالی جایگزینی موتا برای فصل بعد مطرح شده‌اند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره