نماد آخرین خبر

شمس آذر چه مهره‌ای از سپاهان صید کرد!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
شمس آذر چه مهره‌ای از سپاهان صید کرد!

ورزش 3/برد آخر سال شاگردان مهدی رحمتی یک چهره ویژه داشت.
شمس آذر در حالی توانست برد نفس‌گیر اما حساس سه بر دو مقابل هوادار کسب کند که آخرین گل تیم قزوینی در این بازی توسط عباس حبیبی بازیکن جوان این تیم به ثمر رسید.
حبیبی که روی اولین گل تیمش نیز پاس گل داده بود، توانست در آخرین بازی شمس آذر در سال 1403، اولین گل و اولین پاس گل لیگ برتری خود را ثبت کند.
او که فعلا فقط 18 سال سن دارد، نیم فصل دوم با نظر مهدی رحمتی از سپاهان جدا شد و به شمس آذر پیوست تا حالا اینگونه مزد اعتماد رحمتی را داده باشد. عباس حبیبی که برای دومین بار در ترکیب ثابت تیمش قرار گرفته بود توانست عملکردی بسیار خوب از خود نشان دهد و در آخرین هفته لیگ برتر در سال جاری نامش را به‌عنوان یک پدیده جدید معرفی کند.
او در پایان بازی در واکنش به درخشش خود در مسابقه گفت: «خدا را شکر می‌کنم که توانستم اولین گل لیگ برتری خودم را بزنم و همچنین اولین پاس گل لیگ برتری خودم را ثبت کنم. انشااالله که این روند را بتوانم ادامه دهم. خیلی خوشحالم که با یک شوت از پشت محوطه جریمه گلزنی کردم.»
او درباره اینکه انگار شمس آذر در دقایق پایانی از نظر بدنی کم آورده بود، پاسخ داد: «از نظر بدنی کم نیاوردیم. طبق نظر آقای رحمتی کار کردیم و دستورات تاکتیکی ایشان را انجام دادیم. در هر حال خیلی خوشحالیم که توانستیم بازی را ببریم.»

حبیبی درباره کار با مهدی رحمتی گفت: «از نیم فصل به صورت قرضی از سپاهان جدا شدم و با نظر آقای رحمتی بازیکن شمس آذر شدم. لازم می‌دانم همین‌جا از آقای رحمتی تشکر کنم که به ما جوانان بها دادند. امیدوارم همه مربیان همین نظری که آقای رحمتی روی جوان‌ترها دارند را داشته باشند. کار کردن زیر نظر ایشان به شخصه برای من خیلی خوب است.»
هافبک شمس آذر در پایان درباره شرایط خودش توضیح داد: «من متولد 1385 هستم و فکر کنم جوان‌ترین بازیکن شمس آذر محسوب می‌شوم. خیلی خوشحالم در این تیم و در کنار این بازیکنان و کادر فنی هستم. امیدوارم این روند را به خوبی ادامه دهم.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره