نماد آخرین خبر

نگذارید با اشتباهات داوری رویای یک شهر از بین برود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نگذارید با اشتباهات داوری رویای یک شهر از بین برود

ایسنا/نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اشتباهات داوری علیه صنعت نفت قابل قبول نیست، گفت: امیدواریم کمیته داوران سازمان لیگ در هفته‌های پایانی که حساسیت بالایی دارد نظارت بیشتری بر لیگ یک داشته باشند و با استفاده از داوران باتجربه باعث شود تمام اتفاقات در زمین بخورد و خیال همه تیم‌ها از برقراری عدالت راحت باشد. 
سید محمد مولوی امروز ۲۵ اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: صعود نفت آبادان به لیگ برتر خواسته به حق هواداران تیم است و امسال تیم نیز شرایط لازم را برای بازگشت به لیگ برتر را دارد.  تلاش کادر فنی، بازیکنان، باشگاه، مسئولان و هواداران هم در جهت تحقق همین مهم است. 
او بیان کرد: در برخی بازی‌های این فصل لیگ یک، شاهد برخی اشتباهات داوری آن هم در دیدارهای حساس صنعت‌نفت بودیم که باعث شد چندین امتیاز از دست برود و چرا باید چنین اتفاقی رقم بخورد؟ 
نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: رقابت در بالای جدول بسیار فشرده است و یک اشتباه ممکن است رویای یک شهر را از بین ببرد و کمیته داوران باید این موضوع را به خوبی درک کرده و نظارت دقیقی بر بازی‌ها داشته باشد؛ به گواه کارشناسان، صنعت‌نفت امسال در چند بازی اسیر قضاوت اشتباه داوران شد و چند امتیاز حساس را از دست داد. 
او بیان کرد: در لیگی که تیم‌ها برای صعود رقابت تنگاتنگ دارد و یک گل هم تاثیرگذار در کسب امتیاز است، قضاوت اشتباه داوران می‌تواند نتیجه یک بازی را تغییر دهد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره