نماد آخرین خبر

خوش‌ترین پایان سال برای ملی‌پوش فولاد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
خوش‌ترین پایان سال برای ملی‌پوش فولاد

ورزش 3/دروازه‌بان فولاد توانست دهمین کلین‌شیت خود در فوتبال ایران را ثبت کند.
آخرین بازی فولاد در سال 1403 با پیروزی دو بر صفر این تیم مقابل آلومینیوم همراه شد. نتیجه‌ای که فولاد را به عضو جدید کورس مدعیان لیگ برتر تبدیل کرد و این تیم را با روحیه بالا به تعطیلات نوروزی فرستاد.
از مهمترین اتفاقات این بازی، ثبت یک کلین‌شیت دیگر برای اتکیر یوسوپوف بود. دروازه بان ملی پوش فولاد بعد از آنکه در بازی قبلی مقابل ذوب آهن روز خوبی نداشت، در مصاف با آلومینیوم توانست هوشیارانه کار کند و در تمام حملات این حریف که بعضی از آنها بسیار خطرناک بود، واکنش مناسب نشان دهد.
البته حمید مطهری در نشست خبری بعد از بازی تمجید از عملکرد فولاد، این کلین شیت را نه فقط برای دروازه‌بان بلکه ماحصل یک برنامه تاکتیکی دفاع تیمی عنوان کرد، ولی با این حال از نقش پررنگ یوسوپوف در بسته ماندن دروازه فولاد نباید غافل شد.
این دهمین کلین‌شیت یوسوپوف در لیگ برتر بود که در 22 حضور این دروازه‌بان درون دروازه فولاد رقم خورده است. او حالا در تعداد کلین‌شیت با پارسا جعفری و الکسیس گندوز برابر است و به همراه همتای پرسپولیسی‌اش بهترین گلرهای خارجی فوتبال ایران به حساب می‌آیند.
با توجه به ملیت ازبک این دروازه‌بان و برگزاری جشن نوروزی در این کشور، او سال 1404 خورشیدی را به بهترین شکل ممکن به پایان رساند و با روحیه بالا راهی کشورش خواهد شد تا سال جدید را جشن بگیرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره