نماد آخرین خبر

اعداد شگفت‌انگیز برای تیم ملی ژاپن!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اعداد شگفت‌انگیز برای تیم ملی ژاپن!

ورزش 3/ترکیب تیم ملی ژاپن را ببینید: ده بازیکن آنها در لیگ‌های معتبر فوتبال دنیا حضور دارند.
 سریع‌ترین صعود تاریخ و اولین بلیت آمریکا 2026 متعلق به تیمی جز ژاپن نیست. آنها با برد مقابل بحرین در استادیوم مشهور سایتاما توانستند جواز صعود به رقابت‌های جام جهانی را به دست بیاورند و روند حضور خود در مهمترین رویداد فوتبال دنیا را که از جام جهانی 1998 فرانسه آغاز شده، ادامه دادند.
نکته جالب اینکه ژاپن در این سال‌ها پله پله توانسته بالا بیاید و سه قهرمانی جام ملت‌ها را هم به دست آورد تا پرافتخارترین تیم آسیا لقب بگیرد. اما برای ژاپن هدف بزرگتری وجود داشت، آنها نمی‌خواستند بهترین تیم آسیا شوند، بلکه هدفشان ورود به دایره کوچک بهترین تیم‌های فوتبال دنیا بود و برای این موضوع ابزاری مهمتر از فوتبالیست جهانی وجود نداشت.
ژاپن که در جام جهانی 1998 فرانسه هیچ بازیکن لژیونری نداشت، در دوره بعدی هیدتوشی تاناکا و شینجی اونو را از پارما و فاینورد داشتند. اولین میزبان آسیایی جام جهانی بعد از این تورنمنت توانست خود را بیشتر در فوتبال اروپا جای دهد و در سه جام جهانی بعدی تعداد لژیونرهایش روی عدد 5، 4 و سپس در جام جهانی 2014 به عدد 12 رسید که یک تحول بزرگ را نشان می‌داد.


در جام جهانی 2014 تیم ملی ژاپن شینجی کاگاوا از منچستریونایتد را در تیم خود داشت. همچنین 7 بازیکن ژاپنی از بوندسلیگا به جام جهانی پیوستند تا سامورایی‌ها سهم ایران را هم از لیگ آلمان قبضه کرده باشند اما برتری بزرگ و جهان شمولی عظیم تازه در پیش بود.
جام جهانی روسیه 15 لژیونر در فهرست تیم ملی دیده می‌شد و در جام جهانی بعدی 19 بازیکن شاغل در اروپا برای این تیم بازی کردند تا ژاپن تبدیل به یک تیم کاملا اروپایی شود. نکته مهم اینکه رفته رفته بازیکنان جی لیگ جایگاه خود در ترکیب اصلی را هم از دست دادند تا ترکیب تیم هاجیمه موریاسو با بازیکنانی تکمیل شود که تقریبا همه در قاره سبز بازی می‌کردند.
حالا در دیداری که منجر به صعود تیم ملی ژاپن به جام جهانی 2026 آمریکا شده، در ترکیب این تیم 11 بازیکن لژیونر شاغل در اروپا حضور داشته که به شکلی شگفت‌انگیز 10 نفر در شش لیگ معتبر دنیا بازی می‌کردند:
1- زیون سوزوکی (پارما ایتالیا)
2- هیروکی ایتو (بایرن مونیخ آلمان)، 3- کو ایتاکورا (گلادباخ آلمان)
4- ریتسو دوآن (فرایبورگ آلمان)، 5- موریتا (اسپورتینگ پرتغال)، 6- اندو (لیورپول انگلیس)
7- تاکومی مینامینو (موناکو فرانسه)، 8- کائورو میتوما (برایتون انگلیس)
9- تاکفوسو کوبو (سوسیه‌داد اسپانیا)، 10- آیاسه اوئدا (فاینورد هلند)


تلویزیون ژاپن نیز در واکنش به این ترکیب نوشته که ما در جام جهانی آفریقای جنوبی فقط 4 لژیونر داشتیم اما حالا 19 لژیونر. جالب آنکه هشت لژیونر هم روی نیمکت نشستند و بازیکنی نظیر تاکهیرو تومیاسو مدافع آرسنال هم به دلیل مصدومیت از ترکیب خارج شده و احتمالا او هم جایگزین آیومو سکو مدافع شاغل در لیگ سوییس خواهد شد.
این یک تغییر بنیادین و بزرگ در تیم ژاپن محسوب می‌شود که با هدف ورود این تیم به جمع هشت تیم برتر دنیا در جام جهانی آمریکا صورت گرفته است. جالب آنکه آنها برای دومین دوره متوالی در جام جهانی هدایت خود را به یک سرمربی ژاپنی یکسان سپرده‌اند و قصد دارند با او از طلسم یک هشتم نهایی عبور کنند و این موفقیت تاریخی را رقم بزنند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره