اعتراف دروازهبان والنسیا به شرطبندی با ستاره رئال مادرید!

تسنیم/سنگربان «خفاشها» اعتراف کرد که با مهاجم برزیلی رئال مادرید بر سر یک پنالتی شرطبندی کرده است.
بازی روز گذشته (شنبه) تیمهای فوتبال رئال مادرید و والنسیا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئوی شهر که با شکست 2 بر یک میزبان مادریدی به پایان رسید، برای این تیم و طرفدارانش خاطرهای تلخ را به جا گذاشت، چرا که باعث شد فاصله میان آنها و بارسلونای صدرنشین به 4 امتیاز افزایش پیدا کند. در میان رئالیها اما کام یک نفر بیشتر از سایرین تلخ بود؛ کسی که سهم بیشتری در شکست این تیم داشت؛ وینیسیوس جونیور!
وینگر برزیلی در دقیقه 13 این فرصت را داشت که از روی نقطه پنالتی – پنالتیای که کیلیان امباپه گرفته بود – رئال مادرید را پیش بیندازد اما این فرصت را هدر داد و تنها دو دقیقه بعد تیمش گل اول را دریافت کرد. پنالتی او توسط مامارداشویلی، دروازهبان والنسیا مهار شد، کسی که در پایان بازی فاش کرد بر سر این پنالتی با ستاره برزیلی حریف شرطبندی کرده است.
مامارداشویلی با اعتراف به اینکه برخورد همتیمیاش تارگا روی امباپه خطای پنالتی بوده است، به خبرنگاران گفت: قبل از آنکه وینیسیوس پنالتیاش را بزند با او بر سر 50 یورو شرط بستم و آن را بردم. به او گفتم حاضر است 50 یورو شرط ببندد که پنالتیاش را میگیرم و او هم قبول کرد. در نهایت پنالتیاش را گرفتم و شرط را هم بردم. قرار بود بعد از بازی 50 یورو را به من بپردازد اما این کار را نکرد.