خلیفهاصل: به اشتباهات بازیکنان خودمان باختیم

ورزش 3/امیر خلیفهاصل سرمربی استقلال خوزستان بعد از شکست مقابل ذوب آهن در نشست خبری درباره شرایط این مسابقه صحبت کرد. بازی سخت و فیزیکی مقابل ذوب آهن داشتیم و به محمد ربیعی تبریک میگویم.
او ادامه داد: ما امروز به خودمان باختیم و اگر بازیکنانم بیشتر تلاش میکردند دست پر زمین را ترک میکردیم. ما در شش هفتهای که به هرحال تیم را در اختیار گرفتیم این ضعیفترین بازی ما بود و روی یک اشتباه فردی گل خوردیم و همین اشتباهات فردی باعث شد تا امتیاز نگیریم، اما در ادامه بازیکنانم تلاش کردند و بیشتر دویدند اما نشد جبران کنیم، امیدوارم در ادامه مسابقات جبران کنیم و نتایجی در شأن استقلال خوزستان بگیریم.
خلیفهاصل در واکنش به اینکه استقلال نه در منطقه سقوط است و نه تغییر چندانی در جایگاه دارد، آیا این مسئله تاثیرگذار است گفت: هرچه به بازیهای پایان فصل نزدیک میشویم بازیکنان نشاط بدنی کمتری دارند که تلاش میکنیم این مسئله برطرف شود و حداکثر امتیاز را در سه بازی پایانی بگیریم.
او در انتها به ده نفره شدن استقلال به دلیل مصدومیت نونس اشاره کرد و گفت: امروز یک بازی فیزیکی بود، امیدوارم قریشی و صوفیانی شرایط بهتری پیدا کند، کاینا در دقایق پایانی مصدوم شد و 10 دقیقه وقت اضافه اعلام شد و ما تعویضهایمان را کرده بودیم و ده نفره بازی کردیم.