نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

چینی: استقلال آماده خروج از بحران است

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
چینی: استقلال آماده خروج از بحران است

ورزش 3/علی چینی، پیشکسوت استقلال که در ماه‌های اخیر عمل کلیه انجام داده بود، با سپری کردن دوران درمان و نقاهت، این روزها حال خوبی دارد و حضوری فعال در تمرینات بازیکنان دهه شصت از خود نشان داد. او در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: خدا را شکر شرایط خوبی دارم. در این مدت از طرف باشگاه و خیلی از دوستان از بنده حمایت شد. جا دارد که از مردم و هواداران هم تشکر کنم که با دعای خیر خود انرژی مثبت دادند.
او شرایط استقلال را اینطور توصیف کرد: «امسال از همان ابتدا، شروع خوبی نداشتیم. در ارکان مختلف بارها و بارها شاهد تغییرات متعدد بودیم. اینها اتفاق افتاد و باعث شد بازیکنان آن تمرکز لازم را نداشته باشند. در دوره آقای بوژوویچ واقعا شرایط تیم خیلی بد بود.»
چینی در همین باره ادامه داد: «با آمدن مجتبی جباری دوباره بعد از مدت‌ها آن انگیزه و شادابی را در تیم دیدیم. توانستیم از سد پیکان قدرتمند که از مدعیان اصلی لیگ یک است عبور کرده و صعود کنیم. این برد کمک روحی روانی خوبی به بازیکنان می‌دهد و باعث می‌شود تیم بتواند از بحران خارج شود.»
او در حمایت از حضور جباری روی نیمکت استقلال گفت: «مجتبی جباری از بهترین بازیکنان استقلال بوده و با آمدنش دیدیم که بعد از چندین هفته، حضور هواداران روی سکوها پررنگ شد. در این بازی از هوادار تا پیشکوت همه از تیم حمایت کردند و این نشان می‌دهد یک شوک مثبت وارد شده و این شوک به این زودی خاموش شدنی نیست. امیدوارم روند نتایج خوب در لیگ ادامه داشته باشد و در جام حذفی هم بتوانیم به قهرمانی برسیم.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

00:00/00:00

چینی: استقلال آماده خروج از بحران است

چینی: استقلال آماده خروج از بحران است
00:00
00:00
چینی: استقلال آماده خروج از بحران است
1 / 1
چینی: استقلال آماده خروج از بحران است
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره