نماد آخرین خبر

بوفون: برای صعود به جام جهانی باید دیوانه باشیم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بوفون: برای صعود به جام جهانی باید دیوانه باشیم!

ورزش 3/تیم ملی فوتبال ایتالیا سفر خود را برای صعود به جام جهانی در تاریخ ۶ ژوئن آغاز می‌کند و باید در بازی‌های بزرگی مانند دیدار مقابل نروژ در گروه I، اعتماد به نفس و جسارت داشته باشد.
بوفون در جمع خبرنگاران درباره هدف اصلی تیم ملی ایتالیا گفت: «هدف اصلی ما صعود به جام جهانی است و برای رسیدن به این هدف، باید گاهی کمی جنون سالم و خودخواهی به خرج دهیم و بگوییم: "ما ایتالیا هستیم." همان‌طور که بعد از یورو ۲۰۱۶ در فرانسه این کار را کردیم. باید وارد زمین شویم و بگوییم: "ما جام جهانی را می‌خواهیم، فارغ از اینکه شما چه می‌خواهید."»
آتزوری‌ها پس از حذف ناامیدکننده از یورو ۲۰۲۴ مقابل فرانسه، واکنش نشان دادند و در سپتامبر در لیگ ملت‌ها فرانسه را شکست دادند اما با شکست در مرحله یک‌چهارم نهایی حذف شدند.
او با اشاره به دوران حرفه‌ای خود به عنوان بازیکن همچنین گفت: «تنها در زمین فوتبال بود که من خوشبختی واقعی را پیدا کردم، جایی که می‌توانستم خود را به طور واقعی بیان کنم. سپس در زندگی، سعی می‌کنم آسیبی نزنم و الگوی درستی باشم. این میراثی است که گیگی ریوا و جانلوکا ویالی به عنوان مدیران تیم ملی فوتبال ایتالیا از خود به جا گذاشتند.»

ریوا مدیر تیم فوتبال ایتالیا در جام جهانی ۲۰۰۶ بود که بوفون با آن تیم قهرمان شد، در حالی که ویالی در یورو ۲۰۲۰ این نقش را ایفا کرد و سپس به تیم فنی تحت هدایت روبرتو مانچینی، دوست نزدیکش و هم‌تیمی سابقش در سمپدوریا پیوست. بوفون افزود: «فقط چند نفر در فوتبال هستند که خارج از این فضا به آن‌ها احترام می‌گذارم و ریوا و ویالی نمونه‌های فوق‌العاده‌ای بودند. باید آرام بمانم، هیچ‌وقت نمی‌توانم به آن‌ها برسم یا حتی از آن‌ها پیشی بگیرم. آن‌ها همیشه به من آموختند که همه آنچه دارم را بگذارم و این کار را بدون هیچ نقابی انجام می‌دهم. امیدوارم این کافی باشد.»

 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره