نماد آخرین خبر

ستاره لیگ برتر دوباره علیه یحیی

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ستاره لیگ برتر دوباره علیه یحیی

ورزش 3/ستاره این فصل چادرملو موفق شد تا در دقیقه ۲۰ اولین گل تیمش را مقابل فولاد به ثمر برساند.

با شروع دوباره لیگ برتر و از هفته بیست و هشتم چادرملو اردکان یزد در ورزشگاه خانگی خود میزبان فولاد خوزستان است.
هادی حبیبی‌نژاد هافبک نفوذی چادرملو که یکی از بهترین‌های فصل بوده و البته از محصولات آکادمی فولاد خوزستان است و البته انگیزه ویژه ای برای این دیدار داشت، در دقیقه ۲۰ روی پاس دیدنی علی خدادادی و در حالتی نامتعادل توانست ضربه نهایی را به سمت دروازه فولاد روانه کند و تیمش را پیش بیندازد.
حبیبی که البته با بی‌مهری فراوان از فولاد کنار گذاشته شد و در سالیان اخیر علی‌رغم عملکرد خوبش هیچ پیشنهاد جدی از تیم‌های خوزستانی نداشته، به احترام باشگاه سابقش خوشحالی نکرد تا نشان دهد هنوز هم فولاد در قلب اوست و به آن احترام می‌گذارد.
او در دیدار رفت نیز موفق شده بود برابر فولاد پاس گل بدهد و حالا با این گل توانست عملکرد خوبش در لیگ را بهتر کند. او تا اینجای فصل ۷ گل در لیگ برتر و جام حذفی و پنج پاس گل داده و یکی از موثرترین بازیکنان فصل لقب گرفته است و البته هم در این دیدار و هم در دو دیدار بعدی شانس این را دارد تا عملکردش را بهتر کند.
دیدار فولاد و چادرملو تا دقیقه ۳۵ با نتیجه یک بر صفر به سود شاگردان اخباری در جریان است و باید دید آیا تیم یحیی گل‌محمدی می‌تواند نتیجه را جبران کند و یا اینکه چادرملو از سه امتیاز خانگی‌اش دفاع خواهد کرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره